Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΑποκάλυψη για τη νέα Alfa Romeo Racing ORLEN C39

Αποκάλυψη για τη νέα Alfa Romeo Racing ORLEN C39

Η ομάδα της Formula 1, Alfa Romeo Racing ORLEN, αποκάλυψε την C39, το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2020. Η αποκάλυψη έγινε πριν το ξεκίνημα των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης. H Alfa Romeo Racing ORLEN είναι η τελευταία ομάδα που αποκαλύπτει το μονοθέσιο της για τη φετινή σαιζόν.

Οι οδηγοί Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi, μαζί με τον αναπληρωματικό οδηγό Robert Kubica και την οδηγό εξέλιξης Tatiana Calderon, τράβηξαν το κάλυμμα της C39 που βρισκόταν στο χώρο των pit του Circuit de Barcelona-Catalunya.

Τα χρώματα του μονοθεσίου ακολουθούν τις κλασσικές γραμμές της Alfa Romeo και παράλληλα ενσωματώνουν νέα γραφικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν από το Centro Stile.

Συγκεκριμένα το μοτίβο “Speed-Pixel”, αποτελεί μια γραφική αναπαράσταση του χρόνου και της ταχύτητας, η οποία ενώνει την ιστορία της μάρκας που γιορτάζει φέτος τα 110 γενέθλια της με την προηγμένη τεχνολογία που φέρει ένα μονοθέσιο της Formula 1.

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι σχεδιαστές ενσωμάτωσαν ένα πιο απλό Quadrifoglio (τετράφυλλο τριφύλλι), καθώς και μεγαλύτερη γραμματοσειρά για το όνομα Alfa Romeo

Σχεδιασμένη υπό  την ηγεσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Jan Monchaux, η C39 έχει λίγες ομοιότητες με το περσινό μοντέλο. Αποτελεί μια νέα προσέγγιση που στοχεύει να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει τα σημαντικά βήματα προόδου που πέτυχε τις δύο προηγούμενες σαιζόν.

Η εστίαση πλέον βρίσκεται στις δύο κρίσιμες εβδομάδες δοκιμών στη Βαρκελώνη. Με μόλις έξι ημέρες στην πίστα πριν τον εναρκτήριο αγώνα της σαιζόν στη Μελβούρνη, κάθε λεπτό μετρά στις δοκιμές στην πίστα της Καταλονίας. Προς το παρόν το κοινό μπορεί να απολαύσει τη ξεχωριστή εμφάνιση της Alfa Romeo Racing ORLEN C39 και η ομάδα ελπίζει πως έχεις ετοιμάσει ευχάριστες εκπλήξεις για την απόδοση του μονοθεσίου.

Frédéric Vasseur, Επικεφαλής της Alfa Romeo Racing ORLEN και CEO της Sauber Motorsport AG:

«Η C39 είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όλων των μελών της ομάδας. Ελπίζουμε πως θα μας βοηθήσει να κάνουμε βήματα προόδου και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει: θέλουμε να βελτιωθούμε  και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Είμαστε μια ομάδα που αναπτύσσεται και πρέπει να βελτιωθούμε σε κάθε επίπεδο. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος σε αυτή την προσπάθεια, είναι μια συνεχής διαδικασία και όλοι μας θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτή. Πηγαίνουμε μπροστά και ήδη έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα σε σχέση με το σημείο που βρισκόμασταν στις αρχές του 2018 και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση.»

Jan Monchaux, Τεχνικός Διευθυντής της Director Alfa Romeo Racing ORLEN:

«Η C39 αποτελεί εξέλιξη του περσινού μονοθεσίου, παρ’ ότι δεν μοιράζεται πολλά στοιχεία με εκείνο. Έχουμε βελτιώσει το αυτοκίνητο και εκτός από τους τροχούς και τις ζάντες ελάχιστα στοιχεία έχουν παραμείνει αναλλοίωτα. Είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εξέλιξης, αλλά παράλληλα και ένα εντελώς νέο μονοθέσιο. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι και ελπίζουμε ότι θα βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη».

Πηγή: Alfa Romeo Racing

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο