Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΜε το Nissan Switch οι οδηγοί μπορούν να αλλάζουν αυτοκίνητο, κάθε μέρα

Με το Nissan Switch οι οδηγοί μπορούν να αλλάζουν αυτοκίνητο, κάθε μέρα

Nissan Switch, “οδήγηση κατά παραγγελία”, μέσω της δοκιμής ενός μοντέλου συνδρομητικής υπηρεσίας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην περιοχή του Χιούστον και προσφέρει μια ποικιλία οχημάτων, από το ηλεκτρικό Nissan LEAF PLUS, το TITAN pickup, μέχρι και το GT-R.

Nissan Switch App LandingΌπως συμβαίνει και σε άλλες δημοφιλείς συνδρομητικές υπηρεσίες για τηλεόραση και μουσική, δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη συμβατική δέσμευση.

“Η υπηρεσία Nissan Switch είναι ένας άλλος τρόπος  δοκιμής εναλλακτικών λύσεων στην έννοια της παραδοσιακής κινητικότητας, χωρίς μακροπρόθεσμες οικονομικές δεσμεύσεις για τους πελάτες μας”, δήλωσε ο Andrew Tavi, αντιπρόεδρος της Nissan North America Inc. “Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει περισσότερες επιλογές, ευκολία και ευελιξία. Για όσους θέλουν ένα sedan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ένα SUV ή ένα σπορ αυτοκίνητο, όπως το GTR, τα Σαββατοκύριακα, η Nissan Switch παρέχει τη λύση.”

Το πρόγραμμα συνδρομής Nissan Switch, το οποίο υποστηρίζεται  από την Clutch Technologies LLC (Clutch), προσφέρει τελευταία μοντέλα, με καλά επίπεδα εξοπλισμού.

Ορισμένα εξ αυτών περιλαμβάνουν την τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, επιτρέποντας στους συνδρομητές να δοκιμάσουν καινοτόμες λειτουργίες, όπως το Nissan ProPILOT Assist.

Υπάρχουν δύο βαθμίδες συνδρομής της Nissan με τη δυνατότητα εναλλαγής κάθε μήνα. Το κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας ανέρχεται στα $495, με την μηνιαία συνδρομή να περιλαμβάνει το όχημα ( με απεριόριστες αλλαγές μοντέλων, ακόμα και με ένα νέο κάθε μέρα), την παράδοση, τον καθαρισμό, την ασφάλιση, την οδική βοήθεια και την τακτική συντήρηση.

Nissan Switch
Επίπεδο προγράμματος Διαθέσιμα μοντέλα Μηνιαίο κόστος
Select Altima

Rogue

Pathfinder

Frontier

$699
Premium Επίπεδο Select συν:

LEAF PLUS

Maxima

Murano

Armada

TITAN

370Z

$899
  Επίπεδα Select και Premium συν: GT-R $899,  με επιπλέον  $100 / ημέρα,  με μέγιστη χρήση 7 ημερών

 

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Nissan Switch στο www.nissanswitch.com

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο