Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΝέα κάθετη μονάδα SP Motors SKODA στην Αγία Παρασκευή

Νέα κάθετη μονάδα SP Motors SKODA στην Αγία Παρασκευή

Μία νέα κάθετη μονάδα (SP Motors) προστέθηκε πρόσφατα στο δίκτυο της KOSMOCAR-SKODA στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το τελευταίο διάστημα.

Η νέα, υπερσύγχρονη μονάδα βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και καλύπτει τις ανάγκες μίας μεγάλης γεωγραφικά περιοχής, της ευρύτερης ανατολικής Αττικής, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες στους φίλους και πελάτες της μάρκας.

SKODA_SP MOTORS_6Η SP καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της SKODA Auto, συνδυάζοντας κορυφαία λειτουργικότητα με πολύ ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες.

Διαθέτει έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων 300 τ.μ, παρακείμενη έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τμήματα αξεσουάρ και ανταλλακτικών, συνεργείο, φανοποιείο και φανοβαφείο.

Η SP Motors αντιπροσωπεύει το επιχειρηματικό όραμα των Βασίλη Σαρλή και Γιάννη Παπαϊωάννου, δύο επαγγελματιών με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο του αυτοκινήτου.

Εντυπωσιασμένοι από την πιο δημιουργική φάση της SKODA στη σύγχρονη ιστορία της και με κοινό όραμα τη λειτουργία μίας κάθετης μονάδας που θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, οι δύο επιχειρηματίες φιλοδοξούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα.

Η SP Motors έχει έδρα στη Λεωφ. Μεσογείων 478-480, στην Αγία Παρασκευή, στο ρεύμα από Αθήνα προς Μεσόγεια.

Πηγή: SP Motors

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο