Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραGold Award για το BMW Group Hellas στα Mobility Awards 2019

Gold Award για το BMW Group Hellas στα Mobility Awards 2019

Η συμμετοχή του BMW Group Hellas στην πρώτη διοργάνωση των Mobility Awards 2019 της Boussias Communications, η οποία αναδεικνύει καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές, αφορούσε στην υποψηφιότητα στην Κατηγορία «Innovation & Convenience» και στην ενότητα «EV Charging».

Mobility Awards 2019 bmw-group-hellas-recΣυγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή αξιολόγησε και απένειμε την κορυφαία διάκριση του Gold Award για τις υπηρεσίες δωρεάν δημόσιας φόρτισης στο μοναδικό στη χώρα μας Δίκτυο Δημόσιας Φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων «Φορτίζω», οι οποίες παρέχονται στους πελάτες BMW i3, από το 2014.

Οι υπηρεσίες απεριόριστης δωρεάν δημόσιας φόρτισης για 12 μήνες, αποτελούν καινοτόμο πρακτική, έχουν ως στόχο την επιπρόσθετη μείωση του κόστους κίνησης των χρηστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων αλλά και την εξοικείωσή τους με τη διαδικασία και το BMW Group Hellas είναι η μοναδική εταιρεία που τις παρέχει στην Ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω διάδοσης της ηλεκτροκίνησης στην Ελληνική αγορά, το BMW Group Hellas αποφάσισε τη διεύρυνση της συγκεκριμένης υπηρεσίας εκτός από τους πελάτες BMW i3* και στους πελάτες Plug-in υβριδικών μοντέλων BMW*, καθώς και την επέκταση του χρονικού ορίου της απεριόριστης δωρεάν παροχής από 12 σε 24 μήνες, από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Η πρόσβαση στους σταθμούς του συνεχόμενα αναπτυσσόμενου πανελλαδικά Δικτύου Δημόσιας Φόρτισης «Φορτίζω», πραγματοποιείται μέσω ειδικής κάρτας RFID, η οποία παρέχεται στους ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων BMW / BMW i, κατά την παράδοση του αυτοκινήτου τους από τους Επίσημους Εμπόρους.

Πηγή:  ΒΜW

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο