Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΒράβευση για το Ami One Concept στο 35ο Festival Automobile International

Βράβευση για το Ami One Concept στο 35ο Festival Automobile International

Με το Ami One Concept και το 19_19 η Citroën έδωσε το παρόν στο 35ο Festival Automobile International, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2020 στο Les Invalides του Παρισιού.

AMI ONE AWARDΗ Γαλλική εταιρεία παρουσίασε στο κοινό το όραμά της για το μέλλον, μέσω δύο πρωτοτύπων που ξεχωρίζουν από το δυνατό αισθητικό τους αποτύπωμα, συμβολίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον αύριο για τις μετακινήσεις: Το Ami One Concept, ένα φρέσκο και 100% ψηφιακό όχημα που δίνει λύσεις στις αστικές μετακινήσεις και το 19_19 Concept, την απόλυτη έκφραση της άνεσης που θέλει να προβάλλει η Γαλλική εταιρεία κάτω από την “ομπρέλα” του “ë-Comfort”.

Στην εναρκτήρια τελετή, στο Ami One Concept απονεμήθηκε το Βραβείο Αστικής Κινητικότητας, από μια επιτροπή ειδικών επί του αντικειμένου, που επιβράβευσαν την καινοτόμο προσέγγιση του μοντέλου στην αμιγώς ηλεκτρική μετακίνηση, η οποία θα είναι διαθέσιμη για όλους.

CITROËN AMI ONE CONCEPT: ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

AMI ONE concept 21Στα εγκαίνια του International Automobile Festival, το οποίο διήρκησε έως τις 2 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, στο Ami One Concept απονεμήθηκε το Βραβείο Αστικής Κινητικότητας (Grand Prix for Mobility in the City).

Η ιστορία της Citroën ανέκαθεν ήταν γεμάτη από αυτοκίνητα απόλυτα ταιριαστά στην εποχή τους. Σε κάθε εποχή, η Citroën έχει αφήσει το στίγμα της με αντικομφορμιστικές και επαναστατικές ως προς τις καινοτομίες που έφερναν στο ευρύ κοινό, προτάσεις μοντέλων που στη συνέχεια γινόντουσαν εμβληματικά για τη Μάρκα.

Με το Ami One Concept, η Μάρκα αποκαλύπτει τη δική της προσέγγιση στο θέμα της αστικής μετακίνησης, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις σύγχρονες συνήθειες του αγοραστικού κοινού, όσο και τη “στροφή” προς τη νέα κατεύθυνση της βιώσιμης μετακίνησης και τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

citroen_amione_102Το συναρπαστικό όσο και απλό Ami One Concept, “παντρεύει” την ψηφιακή εποχή με την ανάγκη για μετακίνηση, δίνοντας ιδανικές λύσεις σε όσους θέλουν απόλυτη ελευθερία, αλλά και ασφάλεια στις μετακινήσεις τους σε αστικό περιβάλλον.

Το Ami One Concept κάνει την ψηφιακή τεχνολογία να είναι η καρδιά της νέας αυτής εμπειρίας στις αστικές μετακινήσεις, κάνοντας εύκολες τις διαδικασίες, ενώ την ίδια στιγμή περιορίζει σημαντικά το κόστος.

Προσφέρεται χωρίς περιορισμούς σε όλους, ακόμα και στους μη έχοντες δίπλωμα οδήγησης και προσαρμόζεται άμεσα στις εκάστοτε ανάγκες, καθώς συνδέεται και λαμβάνει τις σχετικές πληροφορίες από μια εφαρμογή φορητής συσκευής (smartphone, tablet, κ.λ.π.). Η πρόταση αυτή απευθύνεται σε όλους όσους έχουν το ίδιο πάθος για ελευθερία στις μετακινήσεις με τη Citroën.

ΜΕ ΤΟ 19_19 CONCEPT ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ Ë-COMFORT ΔΙΑΘΕΣΗ

Citroen-19_19_Concept-2Το 19_19 Concept είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο όχημα που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση άνεσης, αλλά και τη μεγάλη αυτονομία στους χρήστες του. Σχεδιαστικά έχει σαφείς επιρροές από τον κόσμο της αεροναυπηγικής.

Η καμπίνα των επιβατών είναι σχεδιασμένη σαν να πρόκειται για πραγματικό σαλόνι, δίνοντας με την αρχιτεκτονική της και τα υλικά που συναντώνται εκεί ως επένδυση στις επιφάνειες, τη ζεστή αίσθηση της “φωλιάς” για κάθε έναν από τους επιβάτες ξεχωριστά.

Citroen-19_19-Concept-Doors-Open-DailycarblogΕίναι αμιγώς ηλεκτρικό το πρωτότυπο 19_19 και υπόσχεται αυτονομία που φτάνει τα 800 χιλιόμετρα, με διάθεση, σε ότι αφορά την άνεση, να προσομοιώσει ένα “μαγικό χαλί” καθώς έχει ανάρτηση με τα αναγνωρισμένα για τις ικανότητές τους, Progressive Hydraulic Cushions®, συνδυασμένα με ένα έξυπνο ενεργό σύστημα ελέγχου.

Το 19_19 Concept έχει προηγμένη τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης στα χαρακτηριστικά του, αλλά και μια σειρά από λύσεις συνδεσιμότητας και διεπαφής ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τον κάθε έναν από τους επιβάτες ξεχωριστά. Το 19_19 Concept κάνει τελείως νέα την εμπειρία του ταξιδιού, καθώς φέρνει στη διάθεση των επιβατών του το πρόγραμμα ë-Comfort.

Πηγή: Citroën

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο