Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραH Renault ενάντια στον Κορωνοϊό

H Renault ενάντια στον Κορωνοϊό

Η Renault, πιστή στην φιλοσοφία της με επίκεντρο τον άνθρωπο, η οποία συνοψίζεται στην υπογραφή της «Passion for Life», διαθέτει στο υγειονομικό προσωπικό της Γαλλίας, χώρα που και αυτή πλήττεται από τον Κορωνοϊό, 1.300 αυτοκίνητα Renault για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

renault-2020-ZITY-PARIS-2_low

Πιο συγκεκριμένα, στο Παρίσι, διατίθενται 300 ηλεκτρικά Renault ZOE, μέσω του προγράμματος κοινής χρήσης αυτοκινήτων ZITY, που εγκαινιάστηκε μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αυτή η προσφορά αφορά, αρχικά, στο προσωπικό των 9 μεγαλύτερων νοσοκομείων στην περιοχή του Παρισιού που πολεμάνε την επιδημία. Από τις 30 Μαρτίου, τα αυτοκίνητα είναι τοποθετημένα κοντά στα νοσοκομεία και είναι διαθέσιμα στα στελέχη που τα χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους.

Τα αυτοκίνητα καθαρίζονται, απολυμαίνονται και φορτίζονται συνεχώς, κατά τη διάρκεια τη μέρας, από το προσωπικό της υπηρεσίας ΖΙΤΥ, σύμφωνα με τους θεσπισμένους κανόνες υγιεινής. Από αυτά τα 300 ΖΟΕ, τα 10 διατίθενται στα τμήματα διακίνησης των νοσοκομείων, ώστε να βοηθάνε στην καθημερινή τους προμήθεια με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.   

Παράλληλα, το δίκτυο πωλήσεων της Renault σε όλη τη Γαλλία, διαθέτει στο υγειονομικό προσωπικό όλης της χώρας ένα στόλο 1.000 αυτοκινήτων, για τις προσωπικές του μετακινήσεις, στις περιπτώσεις που το προσωπικό αυτοκίνητο έχει χαλάσει ή χρειάζεται service και υπάρχει άμεση ανάγκη μετακίνησης.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω μιας online πλατφόρμας, όπου γίνεται το αίτημα και αναλαμβάνει να διεκπεραιωθεί από τον πλησιέστερο, στον αιτούντα, dealer της Renault Γαλλίας.

Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η διάθεση του κάθε αυτοκινήτου υπόκειται στους αυστηρούς κανόνες υγιεινής που έχουν θεσπιστεί από τις υγειονομικές αρχές, για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Έτσι, πριν από κάθε παράδοση, το όχημα πλένεται σχολαστικά και το εσωτερικό του απολυμαίνεται με εγκεκριμένα προϊόντα και με πανιά μιας χρήσης. Στα καθίσματα, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων τοποθετούνται ειδικά προστατευτικά, ενώ τα κλειδιά απολυμαίνονται και παραδίδονται σε κλειστό φάκελο.

Οι δράσεις αλληλεγγύης της Renault σε ολόκληρο τον κόσμο, ενάντια στη διασπορά του Κορωνοϊού, συνεχίζονται και πολλαπλασιάζονται καθημερινά, με την ελπίδα ότι η επόμενη μέρα θα έρθει γρήγορα, βρίσκοντάς μας όλους υγιείς, δυνατούς και με όρεξη για ζωή και δημιουργία.

Πηγή: Renault

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο