Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνες2ος αγώνας Πρωταθλήματος Crosscar Dirt Games - Αποτελέσματα Αγώνα

2ος αγώνας Πρωταθλήματος Crosscar Dirt Games – Αποτελέσματα Αγώνα

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η νίκη στο 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος Crosscar EKO Racing Dirt Games, που διοργανώθηκε από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδας.

Στο πλευρό των οργανωτών βρέθηκε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ενώ βάσει των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. στο χώρο δεν προσήλθαν θεατές.

Στην «πρωταθληματική» κατηγορία των 600 κ.εκ. ο Νώντας Καρανικόλας (La Base RX01) με τον Σπύρο Ράπτη (Kamikaz K3) βρέθηκαν να έχουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο (6:30.58), μετά από 4 περάσματα στη διαδρομή των 2.3 χιλιομέτρων! Η νίκη -σύμφωνα με τους κανονισμούς- πήγε στον οδηγό του La Base RX01, που είχε ταχύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα.

Σημειώνεται ότι ο Νώντας Καρανικόλας αντιμετώπισε πρόβλημα με την κολόνα του τιμονιού στο τελευταίο πέρασμα και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, όμως οι τρεις πρώτοι χρόνοι του ήταν αρκετοί για το συνολικό αποτέλεσμα. Την 3η θέση στο βάθρο κατέλαβε ο Μιχάλης Τακιδέλλης (Yacar), ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι Γιώργος Δημούσης (Semog Trophy), Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης (Speedcar Xtrem) και «AkisKikitsa” (SR Crosscar).

Με αυτήν του τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες, ο Νώντας Καρανικόλας «έχτισε» ένα ισχυρό προβάδισμα στη βαθμολογία (50 β.), την ώρα που ήδη υπάρχει μάχη πίσω του, με τους Γ. Δημούση, Μ. Τακιδέλλη και Σ. Ράπη να είναι ισόβαθμοι, με 30 βαθμούς.
Στην κατηγορία των ιδιωτών, ο Σπύρος Ράπτης πήρε μια ξεκάθαρη νίκη, αφήνοντας στις επόμενες θέσεις του βάθρου τους Γιώργο Δημούση και Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη.

Στους juniors, η νίκη κρίθηκε στο τρίτο πέρασμα, όπου ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης (Speedcar Xtrem), με έναν εντυπωσιακό χρόνο, κατέκτησε την νίκη έναντι του Αχιλλέα Χριστοδούλου (LaBase RX01).

Στα αυτοκίνητα, ο Νίκος Χρέππας (Peugeot 106) επικράτησε των αντιπάλων του στην κατηγορία 1.401-1.600 κ.εκ. αφήνοντας δεύτερο τον Αριστείδη Μαυραγάνη και τρίτο τον Επαμεινώνδα Ζούρο, αμφότεροι με Toyota Corolla.

Στα δίλιτρα, επτά αγωνιζόμενοι με Ford Escort διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον Κώστα Αντωνίου να παίρνει τη νίκη, με δεύτερο τον Σπύρο Ροϊνιώτη και τρίτο τον Μανώλη Χαλιβελάκη. Τέλος, στη μεγαλύτερη κατηγορία, των 2.000+, νικητής αναδείχτηκε ο Σταμάτης Παντιέρας με Mitsubishi Lancer Evo, με τον Παναγιώτη Κωνσταντάκο να ακολουθεί δεύτερος με ίδιο αυτοκίνητο.

Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος Crosscar ΕΚΟ Racing Dirt Games είναι προγραμματισμένος για τις 14-15 Νοεμβρίου, στο «Διαδρόμιο».

Πηγή: Dirt Games

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο