Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΈκλεστον: "Πίεσα τον Στρολ για να πάρει τον Φέτελ στην Άστον...

Έκλεστον: “Πίεσα τον Στρολ για να πάρει τον Φέτελ στην Άστον Μάρτιν”

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις των Σεμπάστιαν Φέτελ και Μπέρνι Έκλεστον, το πρώην “αφεντικό” της F1, έπαιξε σημαντικό ρόλο για να μεταβεί ο τετράκις πρωταθλητής στην Άστον Μάρτιν από την νέα σεζόν.

Από την αρχή της χρονιάς γνωρίζουμε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα αποτελέσει την επόμενη σεζόν παρελθόν από την Φερράρι, με τον Ισπανό πιλότο Κάρλος Σάινθ να αναμένεται να αντικαταστήσει τον τετράκις Γερμανό πρωταθλητή της F1

Ο Φέτελ είχε επικοινωνία σχεδόν με όλες τις ομάδες του grid, αλλά συμφώνησε με την Άστον Μάρτιν για την νέα σεζόν, με το πρώην “αφεντικό” της F1, Μπέρνι Έκλεστον να τονίζει σε δηλώσεις του στο Sport 1 ότι: “Πραγματικά άσκησα πίεση στον ιδιοκτήτη της ομάδας Λόρενς Στρολ για να πάρει τον Σεμπάστιαν (Φέτελ) στην Άστον Μάρτιν.

Όταν ο Φέτελ ρωτήθηκε για το αν αληθεύουν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην οδηγό της Φερράρι Γκεράρντ Μπέργκερ να είναι σε συζητήσεις μαζί του για το DTM, απάντησε ότι: “Είναι αλήθεια, γιατί μίλησα και με τους δύο (Έκλεστον και Μπέργκερ), όπως και με άλλους ανθρώπους του χώρου. Κάποιοι θεωρώ ότι είναι φίλοι μου, κάποιους τους ρώτησα μόνο για να μου δώσουν συμβουλές. Όσο για την προμήθεια, ο Μπέρνι δεν μου ζήτησε κάτι. Υποθέτω ότι δεν ήθελε να πάρει χρήματα από εμένα. Παλιά το να έτρεχα στο DTM ήταν μια επιλογή, όχι όμως σήμερα. Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά όταν το πρόγραμμα έχει 23 αγώνες, δεν είναι εύκολο να βρω χρόνο. Δεν είναι πολύ ρεαλιστικός στόχος”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο