Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ ψηφιοποίηση στη Ducati συνεχίζεται με το Online Journey

Η ψηφιοποίηση στη Ducati συνεχίζεται με το Online Journey

Η Ducati, ο διάσημος κατασκευαστής μοτοσυκλετών με έδρα στο Borgo Panigale, συνεχίζει τη διαδικασία ψηφιοποίησης της.

DUCATI MUSEUM_RACING ROOM_4 Μετά το Ducati Cares που παρουσιάστηκε λίγο πριν το καλοκαίρι, ώστε οι Ducatisti να μπορούν να επισκέπτονται τους αντιπροσώπους με απόλυτη ασφάλεια, να αλληλοεπιδρούν ψηφιακά για να κλείνουν ραντεβού ή να αξιολογούν εξ αποστάσεως την αγορά μοτοσυκλέτας, η ψηφιοποίηση εφαρμόστηκε και σε άλλες δραστηριότητες της εταιρείας, στην παραγωγή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πιο πρόσφατη, η ψηφιοποίηση στο Μουσείο Ducati, επεκτείνοντας την ψηφιακή προσφορά του “Borgo Panigale Experience” μέσω του “Ducati Museum Online Journey”.

Πρόκειται για πραγματικές ξεναγήσεις προσβάσιμες από υπολογιστή, smartphone ή tablet, συνοδευόμενες από τους ίδιους τους ειδικευμένους ξεναγούς του μουσείου, προκειμένου να ανακαλύψουν οι φίλοι της μάρκας – ακόμη και από απόσταση – τον τόπο όπου ο θρυλικός κατασκευαστής μοτοσυκλετών έκτισε τον μύθο του.

DUCATI MUSEUM_RACING ROOM_2Από τις 22 Δεκεμβρίου, η έκθεση που είναι διαθέσιμη μέσω του Ducati Museum Online Journey έχει εμπλουτιστεί με την εισαγωγή ορισμένων περιεχομένων του show “Anatomy of Speed”.

Η προσωρινή έκθεση που δημιούργησε η Ducati το 2019, εξηγεί πώς η αεροδυναμική είναι ένα θεμελιώδες συστατικό της απόδοσης, μέσω της οποίας η Ducati εκφράζει την αριστεία της, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών στο MotoGP του 2020.

Η ψηφιακή ξενάγηση περιλαμβάνει και τηλεοπτική συνέντευξη με τους μηχανικούς της Ducati Corse που δημιούργησαν την Desmosedici GP16, μία μοτοσυκλέτα στην οποία η ανάπτυξη αεροδυναμικών εξαρτημάτων έφτασε στο αποκορύφωμά της, πριν τους νέους τεχνικούς κανονισμούς για το 2021.

Η ψηφιακή επίσκεψη στο Ducati Museum έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτά της ώρας και απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της ιστορίας της μάρκας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με τον ξεναγό μέσω του συστήματος Q&A της πλατφόρμας.

DUCATI MUSEUM_RACING ROOM_1Το κόστος της ξενάγησης στο Μουσείο Ducati είναι 10 €. Υπάρχουν διαθέσιμες τέσσερις επισκέψεις την εβδομάδα. Τρίτη στις 17.00 και Σάββατο στις 09.00, στα Αγγλικά. Πέμπτη και Κυριακή στις 17.00, στα Ιταλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για την εικονική ξενάγηση απευθείας στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων του Μουσείου, επιλέγοντας την επιθυμητή ημερομηνία, τη γλώσσα και την ώρα.

Μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση, μια επιβεβαίωση μέσω e-mail παρέχει έναν κωδικό και τον σχετικό σύνδεσμο για «είσοδο» στο Μουσείο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ξεναγήσεις και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο https://www.ducati.com/ww/en/borgo-panigale-experience

Πηγή: Ducati

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο