Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΑυλαία για του αγώνες karting για το 2021 από τα Χανιά

Αυλαία για του αγώνες karting για το 2021 από τα Χανιά

Mε την προσοχή στραμμένη στο υγειονομικό πρωτόκολλο, όποιο κι αν είναι αυτό, το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαίου, το Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge 2021 ανοίγει την αυλαία των φετινών αγώνων karting στη Ελλάδα.

Οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της Rotax Hellas ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και στόχο έχουν την ευχαρίστηση και απόλαυση με ασφάλεια και ίσο ανταγωνισμό των οδηγών που συμμετέχουν στον μακροβιότερο εθνικό μας θεσμό!

To φετινό ”στοίχημα” της Rotax Hellas είναι η επανίδρυση του karting στην ελληνική περιφέρεια και σε αδειοδοτημένες πίστες όπου πυρήνες οδηγών αναζητούν την ανταγωνιστικότητα, πέρα από τις δοκιμές και τις προπονήσεις!

Πρώτος σταθμός για το Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge 2021, τα υπέροχα Χανιά και την εξαιρετική πίστα Pista Park όπου το τοπικό σωματείο Α.Λ.Α.Χ. διοργανώνει μετά από 17 χρόνια και πάλι αγώνα στην Κρήτη!

Η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχών άνοιξε στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων  (Σ.Δ.Δ.Α.)της Ο.Μ.Α.Ε. www.e-omae-epa.gr  για όλες τις κατηγορίες του Rotax MAX Challenge.

Η φετινή ευχάριστη ιδιομορφία της Rotax Hellas, διευκολύνει τους οδηγούς των κατηγοριών Micro MAX και Mini MAX, με την εκχώρηση έναντι ενοικίου των κινητήρων για την προπόνησή τους το Σάββατο αλλά και την Κυριακή του αγώνα, προσφέροντάς τους μία εξαιρετικά συμφέρουσα λύση και σαφώς ίσο συναγωνισμό. Οι οδηγοί των παραπάνω κατηγοριών, πριν δηλώσουν συμμετοχή στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (Σ.Δ.Δ.Α) της Ο.Μ.Α.Ε. στις αντίστοιχες δύο κατηγορίες,  θα πρέπει να ”περάσουν” από την πλατφόρμα www.rotaxshop.gr/index.php?route=product/category&path=226  

Το Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge 2021 αρχίζει… για 21η χρονιά κι όπως όλα τα υπόλοιπα, από το 2001 θα σας μείνει κι αυτό αξέχαστο!

Πηγή: Rotax

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο