Μετά από διάλλειμα ενός μηνός, ο θίασος του Παν. Π. Χώματος και μαζί η On Sale Rally Team επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας στο 18ο Ράλλυ Κορίνθου. Η νεοσύστατη αγωνιστική ομάδα με τους Γιώργο Κεχαγιά και Μάριο Τσαούσογλου στο εσωτερικό του Skoda Fabia R5 evo2 ξεκίνησε τον αγώνα με στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε σχέση με το Ράλλυ Φθιώτιδας, κυνηγώντας ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος χαρακτηρίστηκε από τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Οι ειδικές διαδρομές επιβεβαίωσαν τη φήμη τους, όντας πολύ σκληρές, και ιδιαίτερα στο δεύτερο πέρασμα. Παρόλα αυτά, οι Γιώργος Κεχαγιάς και Μάριο Τσαούσογλου κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες, τερματίζοντας στην 3η θέση της γενικής.

Το πλήρωμα της On Sale Rally Team (όπως και όσοι εκκίνησαν πίσω από τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα που ξεκινούσε πρώτος) έχασε χρόνο στην πρώτη ειδική των Αγίων Θεοδώρων, ενώ στο Λουτράκι προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό των κυπριακών πληρωμάτων. Η επιστροφή στο ενδιάμεσο σέρβις είχε ευεργετικά αποτελέσματα, αφού μια σειρά από αλλαγές στο στήσιμο του Skoda Fabia R5 evo2 επέτρεψαν στο πλήρωμα της On Sale Rally Team να βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους του. Με αυτόν τον τρόπο, οι Γιώργος Κεχαγιάς και Μάριος Τσαούσογλου κατάφεραν να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, δείχνοντας πως έχουν αρχίσει να εξοικειώνονται με το νέο τους αυτοκίνητο. Κάθε αγώνας και κάθε αγωνιστικό χιλιόμετρα είναι πολύτιμο για το πλήρωμα της On Sale Rally Team, το οποίο έχει ξεκάθαρο στόχο να βελτιώνει τις επιδόσεις του σε κάθε του εμφάνιση.

Στον αγώνα, οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Στέλιος Ηλία με το Volkswagen Polo R5 επικράτησαν δίκαια, αφού μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν τον ταχύτερο χρόνο και στις τέσσερις ειδικές του 18ου Ράλλυ Κορίνθου. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη τους στο Παν.Π.Χώματος, μετά από εκείνη που σημείωσαν στο Ράλλυ Φθιώτιδας. Όπως στον αγώνα της Λαμίας, έτσι και στο Ράλλυ Κορίνθου, στη δεύτερη θέση της γενικής τους ακολούθησαν οι Σίμος Γαλαταριώτης – Αντώνης Ιωάννου με ακόμα ένα Volkswagen Polo R5.

Οι επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στην On Sale Rally Team να ξεκουραστεί, αλλά και να ανασυνταχθεί για τη συνέχεια! Βλέπετε, η επόμενη συνάντηση στην οποία η νεοσύστατη ομάδα θα δώσει το παρών είναι το Ράλλυ Ακρόπολις στις 9-12 Σεπτεμβρίου. Ραντεβού στον εθνικό μας αγώνα!

Δείτε τι δήλωσε το πλήρωμα της ομάδας με την ολοκλήρωση του αγώνα:

Γιώργος Κεχαγιάς: «Σίγουρα, ήταν ένας δύσκολος και απαιτητικός για όλους αγώνας. Οι ειδικές ήταν σκληρές, ενώ η ζέστη έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε να μαθαίνουμε το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο loop ειδικών κάναμε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις της ανάρτησης και το φέραμε ακόμα πιο κοντά στα μέτρα μας. Κάτι που μας βοήθησε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και να σημειώσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όπως είχα πει και πριν τον αγώνα, όσες δοκιμές και αν κάνεις ο αγώνας είναι ο καθρέφτης. Εκεί φαίνεται η πραγματικά εικόνα και εμείς συνεχίζουμε να εξοικειωνόμαστε με το αυτοκίνητο και να αισθανόμαστε καλύτερα στο εσωτερικό του.»

Μάριος Τσαούσογλου: «Ο αγώνας ήταν αρκετά σκληρός, θα λέγαμε ακροπολικός. Σίγουρα, στο δεύτερο loop ειδικών η ζέστη έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο όλων των πληρωμάτων. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο του συναγωνισμού. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε να εξοικειωνόμαστε με το αυτοκίνητο και ειδικά στο δεύτερο loop ειδικών βελτιώσαμε σημαντικά τους χρόνους μας.»

Γραφείο Τύπου