Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςMarko: "Δεν θα καταστρέψουμε το μέλλον του Albon, αλλά θέλουμε να τον...

Marko: “Δεν θα καταστρέψουμε το μέλλον του Albon, αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε μαζί μας”

Ο Alexander Albon δεν βρίσκεται σε μονοθέσιο της F1 την φετινή σεζόν παρά το γεγονός ότι απέδειξε πως αξίζει να είναι εκεί τα προηγούμενα χρόνια και για αυτό ελπίζει στην επιστροφή του στο grid από την νέα σεζόν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι αποτελεί αναπληρωματικός και development οδηγός της Red Bull.

Ο Βρετανός οδηγός με τις Ταιλανδέζικες ρίζες ανέφερε στο Speedweek.com για το μέλλον του ότι: “Η ώρα για συνομιλίες ξεκινάει τώρα. Στην κατάσταση μου, πρέπει πάντα να είμαι ανοιχτός σε άλλες επιλογές όπως το IndyCars ή η Formula E. Αν υπάρξει ευκαιρία να παραμείνω στην οικογένεια της Red Bull, τότε αναμφίβολα θα την πάρω”.

Υπενθυμίζουμε ότι κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συνομιλίες του Albon με την ομάδα της Nissan στην Formula E. Όπως διαβάζουμε στο gpblog.com, είχε υπογράψει ένα συμβόλαιο για να αγωνιστεί στους αγώνες των ηλεκτροκίνητων το 2019, αλλά στη συνέχεια ο Helmut Marko το σταμάτησε αυτό, προσφέροντας του ένα συμβόλαιο στην Toro Rosso.

Ο Albon ελπίζει ότι θα επιστρέψει στην F1 την νέα σεζόν, με τον συμβουλάτορα της Αυστριακής ομάδας να λέει πρόσφατα για αυτόν ότι: “Είναι η μεγαλύτερη μας δύναμη στον προσομοιωτή. Η συμβολή του στην ανάπτυξη είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομάδα. Δεν θα καταστρέψουμε το μέλλον του, αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε μαζί μας”.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Alex Albon στην Williams ή στην Αlfa Romeo, ο Helmut Marko υπογράμμισε ότι: “Εξαρτάται (η απόφαση) από τις λεπτομέρειες στα συμβόλαια”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο