Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςMarko: "Τον Gasly είτε θα τον πάρουμε στην Red Bull είτε θα...

Marko: “Τον Gasly είτε θα τον πάρουμε στην Red Bull είτε θα τον αφήσουμε ελεύθερο στα επόμενα δύο χρόνια”

Ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς του φετινού grid είναι ο Pierre Gasly της Alpha Tauri, με τον συμβουλάτορα της Red Bull, Helmut Marko να αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις ότι ο Γάλλος οδηγός είτε θα αναβαθμιστεί με μια θέση στην Red Bull είτε θα τον αφήσουν ελεύθερο στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Gasly υπενθυμίζουμε ότι πέρσι πήρε την νίκη στο GP της Monza με την Αlpha Tauri, ενώ έχει βρεθεί σε βάθρο τουλάχιστον μια φορά τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι που δεν έχει πετύχει κάποιος άλλος οδηγός πέρα από τις Mercedes, Red Bull και Ferrari.

Ο Helmit Marko ανέφερε για τον Gasly στο NewstalkZB ότι: “Πρώτα από όλα, υπάρχει ένα συμβόλαιο για τα δύο επόμενα χρόνια, οπότε δεν ξέρω από που προέρχονται αυτές οι ιστορίες για την Alfa (Romeo). Δεύτερον, η Alfa δεν είναι στο επίπεδο της AlphaTauri. Έχουμε δύο ομάδες Formula 1 όπως όλοι ξέρουν και καταβάλουμε μια σκληρή δουλειά στο brand μας, την AlphaTauri, ένα brand που έχει σχέση με την μόδα και χρειαζόμαστε έναν ισχυρό ηγέτη εκεί. Οδηγεί πολύ καλά, αλλά το να είσαι το νούμερο ένα σε μια πολύ καλή Β’ Ομάδα είναι μια διαφορετική ιστορία του να είσαι το νούμερο δύο πίσω από τον Max Verstappen σε μια κορυφαία ομάδα. Διανοητικά αυτό έχει μεγάλη διαφορά”.

Ο συμβουλάτορας της Red Bull συνέχισε λέγοντας ότι: “Παρατηρούμε την πρόοδο του και στα επόμενα δύο χρόνια θα πάρουμε την απόφαση αν θα τον αφήσουμε ελεύθερο στην αγορά είτε θα τον πάρουμε στην Red Bull”.

Σχετικά με τον Sergio Perez υπογράμμισε ότι: “Ο Perez είναι 31 χρονών τώρα, οπότε δεν θα είναι τόσο πολύ (συνολικά) στην Red Bull Racing.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο