Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςRosberg: ‘ Ο Wolff κάνει τους ανθρώπους της Red Bull να μοιάζουν...

Rosberg: ‘ Ο Wolff κάνει τους ανθρώπους της Red Bull να μοιάζουν σαν τα “κακά παιδιά”‘

O παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 στην F1, Nico Rosberg υπογράμμισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff κερδίζει “την μάχη” κόντρα στην Red Bull και στον Christian Horner, κάνοντας του να μοιάζουν “με τα κακά παιδιά”.

Η φετινή σεζόν στην F1 αδιαμφισβήτητα έχει πολύ παρασκήνιο και αρθρογραφία γύρω από την κόντρα για το πρωτάθλημα του Lewis Hamilton της Mercedes και του Max Verstappen της Red Bull. Βέβαια υπάρχει και μια ακόμη αντιπαλότητα ανάμεσα στους επικεφαλείς των δύο ομάδων, δηλαδή του Toto Wolff της Γερμανικής ομάδας και του Christian Horner από την Αυστριακή ομάδα, οι οποίοι έκαναν διάλογο σε έντονη συζήτηση στο Ουγγρικό GP μετά από την σύγκρουση του Valtteri Bottas.

O Rosberg δήλωσε σχετικά με αυτό στο Sky F1 ότι: “Το management είναι κάτι πολύ σημαντικό και ο Toto ξέρει να διαχειρίζεται τα πράγματα πολύ καλά. Πραγματικά, κάνει τους ανθρώπους της Red Bull να μοιάζουν όλο και περισσότερο με “κακά παιδιά” τώρα, αφού προσπαθούν να διαμαρτύρονται και για όλα αυτά που έχουν γίνει. Είναι σούπερ-έξυπνος, καθώς παίζει καλά το παιχνίδι των media και επίσης στο εσωτερικό της ομάδας, προτρέπει όλους να προσπαθήσουν να τους νικήσουν μαζί”.

Ο Rosberg συνέχισε λέγοντας ότι: “Θα έλεγα ότι δεν ήταν τόσο έξυπνος και καλός τις τελευταίες μέρες. Δεν ήταν ιδανικό και ίσως επίσης ώθησε τον Max Verstappen να έχει αυτό το ξέσπασμα (στην συνέντευξη τύπου των κατατακτήριων δοκιμών) στα media. Οπότε, ο Κρίστιαν Χόρνερ δεν είναι τέλειος, ο Max Verstappen δεν είναι τέλειος και σας βάζουν από την απέναντι μεριά. Μετά δεν τα πήγε πολύ καλά, αν και το αυτοκίνητο του Max είχε μεγαλύτερο ρυθμό. Οπότε όλα συνδυάζονται και σίγουρα θα έλεγα ότι η Hamilton και η Mercedes πλεονεκτούν προς το παρόν σε μεγάλο βαθμό”.

Για τον Verstappen ο Γερμανός οδηγός ανέφερε ότι: “Επίσης, δεν θα υποτιμήσω το πόσο δύσκολο είναι για τον Max Verstappen για πρώτη φορά  στη ζωή του να είναι το φαβορί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η πίεση ανεβαίνει εκθετικά και είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Επίσης πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι ακόμη πολύ νέος, αν και έχει ήδη εφτά χρόνια στην F1”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο