Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΕργαζόμενος στο εργοστάσιο της NISSAN στο Sunderland, σώζει τη ζωή ενός διερχόμενου...

Εργαζόμενος στο εργοστάσιο της NISSAN στο Sunderland, σώζει τη ζωή ενός διερχόμενου ποδηλάτη

Ο Καρλ Χάρισον, ένας εργαζόμενος στο εργοστάσιο του Sunderland της Nissan, αντέδρασε ακαριαία όταν ένας 76χρονος άνδρας κατέρρευσε ενώ έκανε ποδήλατο, κοντά στο εργοστάσιο της Nissan, στις 7.40 το πρωί της Πέμπτης 12 Αυγούστου.

Ο Karl, ο οποίος έλαβε την εκπαίδευσή του για τις πρώτες βοήθειες στην Nissan,  στο πλαίσιο της εργασίας του για τη διασφάλιση της ποιότητας από την North East Ambulance Service (NEAS), είδε τον συνταξιούχο να καταρρέει, καθώς πήγαινε στη δουλειά του.

Αναγνωρίζοντας  ότι ο ποδηλάτης είχε πάθει καρδιακή ανακοπή, ο Καρλ άρχισε αμέσως να κάνει συμπιέσεις στο στήθος ενώ ένας συνάδελφός του τηλεφώνησε στο 999.

Ασθενοφόρα και αστυνομία έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα και, με τη βοήθεια απινιδωτή, οι ιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν τον ασθενή.

Αμέσως μετά, ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας ανέφεραν ότι η παρέμβαση του Καρλ λειτούργησε σωτήρια για τη ζωή του συγκεκριμένου άντρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού της, διενεργεί πιστοποιημένα σεμινάρια ΚΑΡΠΑ και εξοπλίζεται με  απινιδωτή στις εγκαταστάσεις της.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο