Ημερομηνία: 11.09.2021
Ημέρα: 3
Flash
N°: 17
Σέρβις: D (Λαμία)

1 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA

«Μπορεί το πρωί να κινηθήκαμε περισσότερο επιφυλακτικά, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι. Ο κύριος στόχος βρίσκεται μπροστά μας και αν καταφέρουμε να ανέβουμε στο βάθρο θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σήμερα ο Kalle ήταν ταχύτερος. Όταν είδαμε τους χρόνους του και την ταχύτητά του, συνειδητοποιήσαμε πως δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του. Είναι κάτι που δε χρειάζεται και για το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, αφού αν ο Kalle κερδίσει θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητές μας για κατάκτησή του. Δεν υπάρχει λόγος να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση και να πάρουμε ρίσκα για 3 επιπλέον βαθμούς. Σίγουρα, αύριο θα διατηρήσουμε έναν γρήγορο ρυθμό, θα πιέσουμε, και ποτέ δεν ξέρεις. Αύριο είναι η μεγαλύτερη ειδική του αγώνα, οπότε τα πάντα είναι πιθανά».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN

«Τα καταφέραμε καλά σε επίπεδο ταχύτητας. Είναι προφανώς σημαντικό να πάρουμε τους βαθμούς, πρέπει να επικεντρωθούμε στην αυριανή μέρα. Ελπίζω ότι θα έχουμε αρκετά μαλακά ελαστικά για την Power Stage».

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE

«Πλησιάζουμε το στόχο μας, είχαμε καλύτερες συνθήκες το απόγευμα, ήταν πιο εύκολο να αυξήσουμε ταχύτητα. Το πρωί τα R5 ήταν ταχύτερα από εμάς, γιατί έπρεπε να καθαρίζουμε το δρόμο, το απόγευμα έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο. Σαράντα δευτερόλεπτα διαφοράς έμειναν για αύριο, πρέπει να πιάσουμε τα δύο R5 που βρίσκονται μπροστά μας και μετά να δούμε τι γίνεται με τα WRC. Αν δεν υπάρξει κάποια εγκατάλειψη μπροστά μας, θα είναι ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο για εμάς».

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN

«Όταν κάναμε κάποιες αλλαγές ρυθμίσεων για να προστατέψουμε το αυτοκίνητο, χάσαμε αρκετά σε πρόσφυση, ίσως να μην ήταν η κατάλληλη επιλογή και δυσκόλεψε τα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά ήταν καλά. Ποτέ δεν είναι καλό να είσαι πιο αργός από τους άλλους, αλλά φερθήκαμε έξυπνα και αποφύγαμε να κάνουμε κάποια χαζομάρα. Η αυριανή μέρα είναι μεγάλη, καλύτερα να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας. Το ράλλυ έχει αρκετό δρόμο ακόμα».

8 OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA

«Δουλέψαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Με τα ελαστικά ήμασταν λίγο πιο ακραίοι, διαφορετικοί από τα Toyota, πετύχαμε καλό ρυθμό. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορέσαμε να πετύχουμε. Κυνηγάμε καλύτερο ρυθμό και περισσότερη εμπιστοσύνη στο αυτοκίνητο. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ακόμα απαιτητικές ειδικές μπροστά μας, τα πάντα είναι πιθανά».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON

«Σίγουρα ήταν καλύτερα από χθες, είχαμε καλύτερο ρυθμό. Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο στην πρώτη ειδική, αλλά είχαμε ένα μικρό θέμα με τα φρένα, που έπρεπε να λυθεί. Γενικά ήταν μια καλή μέρα».

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA

«Αρκετά δύσκολη μέρα, παλεύαμε για το τίποτα, δεν ήμασταν δυνατοί σε αυτές τις συνθήκες, υπήρχαν κάποια πολύ γλιστερά σημεία, δεν ένιωθα σιγουριά. Δεν οδήγησα όπως χτες, καθαρά και όμορφα. Δε θα πιέσω, γιατί τα πληρώματα μπροστά μας είναι πολύ ταχύτερα. Είμαστε ασφαλείς από αυτούς που ακολουθούν, οπότε έχουμε μόνο να διατηρήσουμε τη θέση μας».

16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL

«Ήταν μια απογοητευτική μέρα, ήθελα να έχω καλύτερο ρυθμό στις ειδικές, δυσκολευόμουν λίγο. Δεν έχω εμπιστοσύνη στις σημειώσεις μου, ήταν αρκετά δύσκολο κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων με την ομίχλη, οπότε δεν ήμουν σε θέση να πιέσω σήμερα. Οι χρόνοι μας ήταν πολύ πίσω από αυτούς των ταχύτερων οδηγών, οπότε δεν είμαι ευχαριστημένος. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πέμπτη θέση και να βελτιώσουμε το ρυθμό μας».

7 PIERRE-LOUIS LOUBET/FLORIAN HAUT-LABOURDETTE

«Ήταν μια μεγάλη μέρα. Δυστυχώς, στην τελευταία ειδική κόλλησα σε μια φουρκέτα. Μεγάλη αλλά όμορφη, και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό αύριο».

9 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ/FREDERIC MICLOTTE

«Δεν ήταν άσχημα, περιμέναμε περισσότερα γλιστερά σημεία και λάσπη. Είχαμε νωπές και στενές συνθήκες, ειδικά στο Ελευθεροχώρι, το οποίο και απολαύσαμε πολύ. Είχαμε μια καλή μέρα, δεν πιέσαμε, αλλά εξακολουθούμε να βελτιωνόμαστε».

20 ANDREAS MIKKELSEN/ELLIOTT EDMONDSON

«Ήταν μια καλή μέρα. Παλεύουμε για τη νίκη. Ο Marco οδηγεί πολύ καλά. Πηγαίνουμε γρήγορα, αλλά παράλληλα έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να φτάσουμε στον τερματισμό. Σίγουρα θα ήταν τέλεια να τερματίσουμε πρώτοι, αλλά δεν πρόκειται να πάρουμε ρίσκο διακινδυνεύοντας κάποιο κλατάρισμα ή κάτι ακόμα χειρότερο. Πρέπει να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα».

21 MADS OSTBERG/TORSTEIN ERIKSEN

Εγκατέλειψε στην ΕΔ 12, λόγω τεχνικού προβλήματος.

22 MARCO BULACIA/MARCELO DER OHANNESIAN

«Η μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι δεν τα πήγα καλά στις πρώτες ειδικές, στη συνέχεια όλα πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένος με το ρυθμό μας. Αύριο, όμως, είναι μια μεγάλη μέρα. Και πρέπει να βελτιωθούμε στα γλιστερά κομμάτια. Θα παλέψουμε για τη νίκη!»

23 NIKOLAY GRYAZIN/KONSTANTIN ALEKSANDROV

«Αρκετά δύσκολη και μεγάλη μέρα. Οι ειδικές ήταν πολύ απαιτητικές. Δεν είναι εύκολο να είσαι γρήγορος στα αργά κομμάτια. Αλλά προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε το ρυθμό μας. Πετύχαμε κάποιες μικρές βελτιώσεις, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε».

25 MARTIN PROKOP/MICHAL ERNST

«Από τις αναγνωρίσεις περίμενα ότι θα ήταν πιο δύσκολα σήμερα. Χθες ήταν χειρότερα με όλες αυτές τις πέτρες. Σήμερα ήταν πραγματικά ωραία. Είχαμε μια καλή μάχη με τον Johnston και το απολαύσαμε. Απέχω, όμως, μερικά χρόνια από τους αγώνες και δεν έχω αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να βελτιωθώ».

26 SEAN JOHNSTON/ALEX KIHURANI

«Ήταν μια σκληρή μέρα, αντιμετώπισα προβλήματα με το στομάχι μου. Οπότε δεν το χάρηκα καθόλου. Αλλά κερδίσαμε εμπειρίες. Οι ειδικές είναι αρκετά σκληρές, αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τα φρένα και έπρεπε να κόψουμε λίγο ρυθμό. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Υπάρχουν παντού τόσοι θεατές! Πρόκειται για μια ατμόσφαιρα αντάξια του WRC».

27 GEORG LINNAMÄE/JAMES MORGAN

«Ήταν μεγάλη μέρα. Ήταν καλή, πέρα από το ότι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το στήσιμο το πρωί. Το απόγευμα ήταν καλύτερα. Είχαμε πολλή υποστροφή. Ελπίζαμε να βρεθούμε πιο κοντά στον Gryazin σήμερα, αλλά ήταν πολύ γρήγορος. Εμείς δεν είχαμε αρκετή αυτοπεποίθηση».

28 OLIVER SOLBERG/AARON JOHNSTON

Εγκατέλειψε στην ΕΔ 9, εξαιτίας εξόδου από το δρόμο.

29 LEONID URLICHICH/TOM WOODBURN

«Προσπάθησα να πιέσω σε κάποια σημεία, αλλά χρειαζόμαστε τα χιλιόμετρα και την εμπειρία. Διαφοροποιήσαμε το στήσιμο και τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο loop»

30 YOHAN ROSSEL/ALEXANDRE CORIA

«Σήμερα ήταν καλύτερα. Οδήγησα γρήγορα και προσεκτικά σε κάποια σημεία. Ήταν καλή μέρα για μας».

31 KAJETAN KAJETANOWICZ/MACIEJ SZCZEPANIAK

«Η μέρα ήταν καλή. Είχαμε ένα κλατάρισμα και χάσαμε λίγο χρόνο. Η αυριανή μέρα είναι μεγάλη. Θα πιέσουμε τον Yohan [Rossel] και νιώθουμε έτοιμοι για μάχη».

32 FABRIZIO ZALDIVAR/CARLOS DEL BARRIO

Εγκατέλειψε στην ΕΔ8, λόγω εξόδου από το δρόμο.

34 CHRIS INGRAM/ROSS WHITTOCK

«Σήμερα δεν αποδώσαμε τα αναμενόμενα. Είμαι τελείως διαφορετικός οδηγός. Πρέπει να καταλάβω το λόγο. Χθες ήμασταν καλύτεροι και ταχύτεροι. Τώρα δεν έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Αύριο θα βρούμε και πάλι την ταχύτητά μας».

35 EMIL LINDHOLM/REETA HÄMÄLÄINEN

«Γενικά ήταν μια καλή μέρα, γιατί είμαστε εδώ για να διδαχθούμε. Αυτός ήταν ο στόχος μέχρι την τελευταία απλή διαδρομή, όπου ήρθα αντιμέτωπος με ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Προσπάθησα να το αποφύγω, ένας τροχός βρέθηκε στο χαντάκι, είχα κλατάρισμα και στράβωσε το μπράτσο του συστήματος διεύθυνσης».

39 MIGUEL DÍAZ ABOITIZ/DIEGO SANJUAN

Εγκατέλειψε στην ΕΔ8 από κρεμαγιέρα.

40 ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ/ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ

«Kαι σήμερα είχαμε προβλήματα. Το βασικό είναι ότι τερματίσαμε χωρίς να κάνουμε Super Rally. Μία ειδική καταφέραμε να κάνουμε χωρίς προβλήματα. Εντάξει, οδηγήσαμε παραπάνω χιλιόμετρα παρά τα κλαταρίσματα και τα μηχανικά προβλήματα. Ελπίζω αύριο να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα, να οδηγήσουμε και να το ευχαριστηθούμε».

43 PAULO NOBRE/GABRIEL MORALES

«Χαμογελώ επειδή βρίσκομαι εδώ. Νομίζω πως πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου». Είναι καλό για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Το πρωί ήταν εντάξει, αλλά το απόγευμα τουμπάραμε. Οι θεατές μας βοήθησαν να βρεθούμε και πάλι στη διαδρομή. Στη συνέχεια είχαμε, όμως, κλατάρισμα και έπρεπε να αλλάξουμε λάστιχο. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και αύριο είναι μια διαφορετική μέρα».

45 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ/ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

«Σήμερα ήταν δύσκολα για μας, γιατί αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο. Ξεκινήσαμε με καλό ρυθμό, αλλά μετά την πρώτη ειδική είχαμε προβλήματα με το γκάζι. Κάναμε reset και το αυτοκίνητο επανήλθε. Στους Βωξίτες αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την υδραυλική υποβοήθηση. Ευτυχώς η ειδική διακόπηκε και το επισκευάσαμε στο σέρβις. Αλλά δεν είχαμε χρόνο για ευθυγράμμιση, κάναμε τετ-α-κε στην Παύλιανη και αποφασίσαμε να μην πιέσουμε άλλο. Οι θεατές ήταν απίστευτοι. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω βιώσει!»

46 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Στα τελευταία 4 χλμ. της τελευταίας ειδικής είχαμε σπασμένο εμπρός αριστερό ημιαξόνιο και κάναμε τετ-α-κε. Παρά το πρόβλημα, κάναμε καλό χρόνο! Εστιάζουμε στο στόχο μας. Αύριο έχουμε τρεις μεγάλες ειδικές, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα».

47 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ/ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εγκατέλειψε στην ΕΔ8, λόγω τεχνικού προβλήματος.

48 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΛΑΝΗΣ/ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΑΝΗΣ

«Αρχικά γλιστράγαμε πολύ, με αποτέλεσμα να χτυπήσουμε λίγο το αυτοκίνητο. Όχι κάτι σοβαρό, καταφέραμε να το επισκευάσουμε. Τώρα οδηγούμε προσεκτικά με στόχο να τερματίσουμε. Έχω εντυπωσιαστεί με τον κόσμο στις ειδικές, αλλά είναι κρίμα που διακόπηκε το Ελευθεροχώρι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο, δε θέλουμε να συμβεί ξανά κάτι ανάλογο».

49 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΓΟΣ/ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

«Ήταν πολύ καλή μέρα. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως όλοι. Στη Γραβιά είχαμε κλατάρισμα. Δεν πιέζουμε πολύ, μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα. Αλλά μετά το Λουτράκι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εστιάζουμε στον τερματισμό. Κάτι που ευχόμαστε σε όλους τους οδηγούς, μπροστά στο απίστευτο πλήθος των θεατών».

51 ΣΙΜΟΣ ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗΣ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από τη δεύτερη χθεσινή ειδική με το τούρμπο συνεχίζονται. Έτσι έχουμε κάνει όλο τον αγώνα. Και έτσι θα συνεχίσουμε και αύριο».

52 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ/ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΙΓΚΟΣ

«Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την ισχύ του αυτοκινήτου. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, οπότε, παρά το πρόβλημα, προσπαθούμε να διασκεδάσουμε τον αγώνα».

53 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ/ΠΑΜΠΟΣ ΛΑΟΣ

«Το πρωί αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φρένα. Το απόγευμα το επισκευάσαμε και το ευχαριστηθήκαμε».

55 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ/ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

«Και η σημερινή μέρα ήταν δύσκολη για εμάς. Μας κόλλησε το γκάζι στη δεύτερη Παύλιανη, μας βοήθησαν οι θεατές να το φτιάξουμε και να συνεχίσουμε».

57 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΤΟΒΟΣ

«Σήμερα ευχαριστηθήκαμε περισσότερο, γιατί αρχίσαμε να εξοικειωνόμαστε με το αυτοκίνητο και δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλα προβλήματα».

58 MOLLY TAYLOR/SEBASTIAN MARSHALL

Εγκατέλειψε από πρόβλημα στην πίεση λαδιού στην ΕΔ8.

59 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΙΩΒΑΣ/ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΖΙΩΝΗΣ

«Συνολικά ήταν πολύ όμορφα. Η Παύλιανη ήταν μέτρια για εμάς, λόγω οδοστρώματος. Μετά την ειδική χάσαμε χρόνο γιατί δεχθήκαμε ποινή επειδή είχαμε κλατάρισμα. Στο Ελευθεροχώρι ήταν πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

60 ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Εγκατέλειψαν από πρόβλημα στον κεντρικό άξονα στην ΕΔ8.

61 ΣΑΒΒΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσος κόσμος υπήρχε στις ειδικές. Επιστρέψαμε μετά την εγκατάλειψη. Σήμερα δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Θεωρώ πως κινηθήκαμε αξιοπρεπώς, το νέο μας αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό και ανυπομονούμε για αύριο».

63 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΑΛΗΣ

«Ήταν ωραία. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Κρίμα που ακυρώθηκε το Ελευθεροχώρι. Ευτυχώς ο καιρός μάς έκανε το χατίρι και ήταν φανταστικά. Οι ειδικές ήταν πολύ ωραίες».

65 ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ

«Κάναμε το Ελευθεροχώρι, ενώ είχε αρχίσει να πέφτει η νύχτα. Δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα, όλα καλά».

Media Acropolis Rally