Ο Valtteri Bottas θεωρεί ότι ο Max Verstappen ότι περνάει από το χέρι του για να προσπεράσει ακόμη και από την πρώτη στροφή στον αγώνα του Τουρκικού GP την Κυριακή (10/10). 

Ο Verstappen έχει δώσει πολλές μάχες την φετινή σεζόν στον πρώτη στροφή των αγώνων στην F1 με τους Lewis Hamilton, αφού χαρακτηριστικά τον αντιμετώπισε στην Imola, στην Barcelona, στο Silverstone και στην Monza, αλλά τώρα θα δώσει μάχη με τον Φινλανδό team-mate του, Valtteri Bottas.

Ο Φινλανδός οδηγός ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 ότι: “Είμαι σίγουρος ότι ο Max Verstappen θα προσπαθήσει να με περάσει με όποιον τρόπο μπορεί. Σίγουρα, για εμένα, δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να χάσω. Φυσικά, θα προσπαθήσω να αμυνθώ πολύ εάν υπάρχει μια τέτοια κατάσταση, αλλά θα το περιμένω”.

Ο Bottas δήλωσε στο Sky Sports F1 ότι: “Όσο δεν κάνω λάθη, θα πρέπει να είμαι σε θέση να τον κρατήσω πίσω, ελπίζω. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Με την κατάσταση που έχουμε τώρα με το πέναλτι του Lewis Hamilton, είναι το καλύτερο που ήμασταν σε θέση να κάνουμε ως ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω στην πρώτη θέση αύριο (την Κυριακή 10/10) και αυτό μου δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να παλέψω για την νίκη στον αγώνα. Το ξεκίνημα είναι πάντα ρίσκο, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για τον αγώνα, μετά φυσικά η στρατηγική θα παίξει μεγάλο ρόλο. Σε αυτήν την κατάσταση, νιώθω  σίγουρος για το μονοθέσιο και πιστεύω ότι ο ρυθμός είναι καλός, οπότε νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να επικεντρωθώ στον δικό μου αγώνα βήμα προς βήμα”.