Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeRosberg: "Καθε φορά που βλέπω τον Hamilton να κερδίζει, γίνεται πιο ξεκάθαρο,...

Rosberg: “Καθε φορά που βλέπω τον Hamilton να κερδίζει, γίνεται πιο ξεκάθαρο, γιατί ήταν δύσκολο για εμένα να τον νικήσω”

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, Nico Rosberg σχολίασε σε πρόσφατες δηλώσεις του την μάχη του τίτλου της φετινής σεζόν στην F1, ανάμεσα στον πρώην team-mate του, Lewis Hamilton, αλλά και τον Max Verstappen.

Ο Nico Rosberg ανέφερε στο Sportbuzzer ότι: “Γίνεται μια συναρπαστική μάχη (ανάμεσα σε Lewis Hamilton και τον Max Verstappen). Με βάση το συναίσθημα, λέω θα το πάρει ο Lewis Hamilton. Έχει μεγάλη εμπειρία. Αλλά το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό…Ο Max Verstappen είναι σούπερ-δυνατός. Η ψυχική δύναμη είναι πολύ σημαντική για μονομαχίες όπως αυτήν. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για τον Max Verstappen, γιατί είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση. Και επίσης είναι κόντρα στον πιο πετυχημένο οδηγό της Formula 1 όλων των εποχών. Από αυτή την άποψη, του αξίζει ήδη μεγάλος σεβασμός”.

Ο Nico Rosberg συνέχισε λέγοντας ότι: “Πρέπει να πάρεις πλεονέκτημα τις στιγμές που ο Lewis Hamilton είναι αδύναμος, όταν χάνει το κίνητρό του, το μυαλό του. Τότε, κάνεις φουλ επίθεση. Με άλλα λόγια, πρέπει να μαζεύεις τον maximum αριθμό των δυνατών πόντων, γιατί δεν πρέπει ποτέ να διαγράφεις τον Lewis Hamilton. Πάντα επιστρέφει…Καθε φορά που βλέπω τον Hamilton να κερδίζει, γίνεται πιο ξεκάθαρο, γιατί δεν ήταν τόσο εύκολο για εμένα να τον νικήσω”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο