Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeVettel: "Περνούσα καλά την εποχή που ήμασταν team-mate με τον Raikkonen"

Vettel: “Περνούσα καλά την εποχή που ήμασταν team-mate με τον Raikkonen”

Ο Sebastian Vettel μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο GP Fans για τον πρώην team-mate του στην Ferrari, Kimi Raikkonen, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι αν και ο Φιλανδός ήταν από τους πιο καθιερωμένους οδηγούς, τον καλωσόρισε με το καλύτερο τρόπο στην F1.

Οι δύο οδηγοί ήταν team-mates στην Ferrari από το 2015 έως το 2018, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Kimi Raikkonen κατέκτησε το 2007 το τελευταίο χρονικά παγκόσμιο τίτλο οδηγών στην F1 για την Ιταλική ομάδα και φέτος μετά από πάνω από δύο δεκαετίες σε αγώνες ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την αγωνιστική δράση.

Ο Sebastian Vettel ανέφερε στο GPFans ότι: “Αν θα μας λείψει; Ναι. Πιστεύω ότι είναι ένας αληθινός χαρακτήρας και περνούσα καλά την εποχή που ήμασταν team-mate, αλλά για να είμαι δίκαιος, τον γνώριζα από πιο πριν. Είναι πιθανόν ένας από τους λίγους οδηγούς, τον οποίο γνώρισα από την πρώτη μέρα και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει καθόλου με την έννοια ότι είναι πολύ ανοιχτός και με καλωσόρισε ως νέο παιδί, όταν μπήκα στην Formula 1. Και εκείνη την εποχή ήταν ίσως ο πιο καθιερωμένος οδηγός της Formula 1, τουλάχιστον ένας από αυτούς. Μεγάλο σεβασμό έχω για αυτόν. Δεν νομίζω να έχει κάποιος παράπονο ή πρόβλημα με τον Kimi. Αν έχει, τότε το πρόβλημα δεν είναι του Φιλανδού, αλλά δικό του”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο