Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραTο Hyundai IONIQ 5 στα βραβεία «Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» 2021/2022

Tο Hyundai IONIQ 5 στα βραβεία «Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» 2021/2022

Το IONIQ 5 διακρίθηκε για την ποιότητα, την καινοτομία, τον σχεδιασμό και τις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει, από μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από παγκόσμιους ηγέτες της βιομηχανίας από όλο το φάσμα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Hyundai IONIQ 5 κατέκτησε τον τίτλο ξεπερνώντας νέα μοντέλα από καθιερωμένες premium μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Audi e-tron, Ford Mustang Mach-e και Porsche Taycan.

Η τελική 7άδα για το βραβείο Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2022

 

  • Cupra Born
  • – Ford Mustang Mach-E
  • – Hyundai Ioniq 5
  • – Kia EV6
  • – Peugeot 308
  • – Renault Mégane E-Tech
  • – Škoda Enyaq iV

 

Οι δέκα πρώτες θέσεις καταλήφθηκαν από διαφορετικές μάρκες καλύπτοντας έξι χώρες κατανεμημένες στις τρεις κορυφαίες ηπείρους παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο – Ασία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Αυτή η τελευταία αξιοσημείωτη διάκριση αποτελεί μια περαιτέρω απόδειξη ότι το όραμα βιώσιμης κινητικότητας του HMG υλοποιείται, με τη Hyundai να κατακτά ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα. «Είμαστε περήφανοι που το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας τιμήθηκε ως το  Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς», δήλωσε ο κ. Heung Soo Kim, Επικεφαλής του EV Business Division του Hyundai Motor Group.

«Στέλνει ένα σαφές μήνυμα ότι το Hyundai IONIQ 5 αποτελεί  ένα παγκόσμιας κλάσης ηλεκτρικό όχημα αλλά και ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο με τη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση. Ο κόσμος μπορεί να περιμένει περισσότερα υπέροχα μοντέλα EV το επόμενο έτος”.

Το Hyundai IONIQ 5 αναμένεται στην Ελληνική αγορά την προσεχή Άνοιξη και αποτελεί το πρώτο μοντέλο στη γκάμα της μάρκας αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας (BEV), IONIQ, της εταιρείας. Διαθέτει σύγχρονη ρετρό σχεδίαση και είναι βασισμένο στην πλατφόρμα E-GMP της εταιρείας.

Το πλήρως ηλεκτρικό CUV έχει γενναιόδωρες εσωτερικές αναλογίες χάρη στο μεταξόνιο των 3.000 mm προσφέροντας έναν εξαιρετικό εσωτερικό χώρο, δυναμικές επιδόσεις, εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση και βέλτιστη εμπειρία στο αυτοκίνητο. Ο συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων προσθέτει στην καθολική απήχηση του IONIQ 5.

Τα Βραβεία «Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μια μοναδική και απόλυτα δημοκρατική άποψη για τα «καλύτερα» οχήματα που διατίθενται σε όλο τον κόσμο.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαία στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας, δημιουργώντας ένα διαφορετικό υπόβαθρο που ενσωματώνει σχεδιαστές, μηχανικούς, πρωτοπόρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καταξιωμένους δημοσιογράφους, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και εξαιρετικά στελέχη πωλήσεων αυτοκινήτων, συμβούλους, διοργανωτές μεγάλων εκδηλώσεων και πραγματικούς αγοραστές αυτοκινήτων.

Αυτός ο συνδυασμός απαράμιλλης γνώσης, πλούσιας εμπειρίας και εις βάθος τεχνογνωσίας βοήθησε στη δημιουργία μιας αυθεντικής, αμερόληπτης άποψης για τα «καλύτερα» διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Ως παγκόσμιος πρωταθλητής, το Hyundai IONIQ 5 έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται στο περίπτερο των «Best Cars of the Year» στο Βρετανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Αυγούστου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Farnborough. Αυτό θα σηματοδοτήσει επίσης την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, αξιολόγησης, test drive και ψηφοφορίας για τα βραβεία των Καλύτερων Αυτοκινήτων της Χρονιάς 2022/23.

Πηγή: Hyundai

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο