Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΝέο διαφημιστικό σποτ της BMW με τον Schwarzenegger (Video)

Νέο διαφημιστικό σποτ της BMW με τον Schwarzenegger (Video)

Η BMW θα δώσει το παρών με ένα νέο διαφημιστικό σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων στο Super Bowl την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, με σκοπό την προβολή της ολοκαίνουργιας, αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX που φτάνει στις ΗΠΑ τον ερχόμενο μήνα.

Στο σποτ πρωταγωνιστούν διάσημα ονόματα όπως ο θρυλικός Arnold Schwarzenegger και η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Salma Hayek Pinault, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο δύο φορές υποψήφιος για Βραβείο της Ακαδημίας, σκηνοθέτης Bryan Buckley.

To σποτ έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα κατά τη διάρκεια του τρίτου διαλείμματος για διαφημίσεις της πρώτης περιόδου του παιχνιδιού.

Ο Schwarzenegger πρωταγωνιστεί ως Δίας, ο Έλληνας θεός του κεραυνού, ενώ η Hayek Pinault υποδύεται το ρόλο της συζύγου του, της θεάς Ήρας, καθώς συνταξιοδοτούνται και φεύγουν από τον Όλυμπο για να ζήσουν μία ήρεμη ζωή στο Palm Springs, Καλιφόρνια.

bmw-super-bowl-spot-Ωστόσο, η μονοτονία της ζωής του συνταξιούχου πολύ σύντομα αρχίζει να κουράζει το Δία, ο οποίος εκνευρίζεται από τη χρήση των γήινων ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και από τους θνητούς γείτονές του, που τον ενοχλούν, ζητώντας συνεχώς να τους φορτίσει τα ηλεκτρικά αμαξάκια του γκολφ ή κάποιο θαμνοκοπτικό.

Εν τω μεταξύ η Ήρα, ο ‘ήρωας’ της ιστορίας, έχει πλήρως εγκλιματιστεί και απολαμβάνει τη νέα κατάσταση. Σε μία προσπάθεια να ξαναφέρει λίγο ενθουσιασμό στη ζωή του Δία, του κάνει δώρο μία αμιγώς ηλεκτρική BMW iX, κάτι το οποίο βοηθά τον Έλληνα θεό του κεραυνού να ξαναβρεί το ηλεκτρικό του κέφι.

Το σποτ τελειώνει με το ευτυχισμένο ζευγάρι να τα ‘σπάει’ στο δρόμο με τη νέα τους BMW iX, υπό τους ήχους του τραγουδιού “Electric Avenue” του Eddy Grant, ενώ ο Δίας χρησιμοποιεί την ηλεκτρική του δύναμη για να αλλάξει τα φανάρια σε πράσινο.

Την ιδέα για το διαφημιστικό σποτ της BMW εμπνεύστηκε η κορυφαία Αμερικανική εταιρεία δημιουργικού Goodby Silverstein & Partners, και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο δύο φορές υποψήφιος για βραβείο της Ακαδημίας σκηνοθέτης Bryan Buckley, ιδιαίτερα καταξιωμένος για τη δουλειά του σε περισσότερα από 65 διαφημιστικά στο Super Bowl. Το διαφημιστικό σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο της Hayek Pinault σε σποτ του Super Bowl και την πρώτη φορά που η ίδια και ο Schwarzenegger συμπρωταγωνιστούν σε εθνική διαφήμιση.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει κάτι παραπάνω από κινητικότητα στους κοινούς θνητούς, η BMW iX συνδυάζει την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive με τις τελευταίες εξελίξεις της εταιρείας στους τομείς της σχεδίασης, της συνδεσιμότητας, των ψηφιακών υπηρεσιών και της βιωσιμότητας.

Με ισχύ 523 hp και επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 4,6 δευτερόλεπτα, η BMW iX προσφέρει μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία με εκτιμώμενη από την EPA αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 630 χλμ. (WLTP) και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες αυτοκινήτου, όπως συνδεσιμότητα 5G, μία διπλή καμπύλη οθόνη που συνδυάζει την οθόνη πληροφοριών 12,3” με την κεντρική οθόνη ελέγχου 14,9 ιντσών και το ντεμπούτο της πιο πρόσφατης διεπαφής χρήστη BMW iDrive 8.

Μαζί με την BMW iX, η BMW θα λανσάρει επίσης την αμιγώς ηλεκτρική τετράθυρη BMW i4 Gran Coupe στις ΗΠΑ τον ερχόμενο μήνα, καθώς η εταιρεία κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το δεδηλωμένο στόχο της να πετύχει 50% παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων μέχρι το 2030.

Η τελευταία διαφήμιση της BMW σε Super Bowl προβλήθηκε το 2015 με την Katie Couric και τον Bryant Gumbel να θαυμάζουν ενθουσιασμένοι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της BMW, το BMW i3. Το BMW i3 ήταν πρωτοπόρος της ηλεκτροκίνησης και στη συνέχεια έγινε ένα από τα πολυτελή ηλεκτρικά οχήματα με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Πηγή: BMW

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο