Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΑποκάλυψη για το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN στις...

Αποκάλυψη για το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN στις 27 Φεβρουαρίου

Η Alfa Romeo F1 Team ORLEN θα αποκαλύψει την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, τη C42, το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022.

Φωτογραφίες και video της C42 θα είναι διαθέσιμες για το κοινό και τους δημοσιογράφους από τις 10:00π.μ. της Κυριακής, ενώ στις 10:30π.μ. θα ακολουθήσει η συνέντευξη τύπου που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μέσω του παρακάτω συνδέσμου στο YouTube:

ALFA ROMEO F1 TEAM ORLEN – C42 LAUNCH PRESS CONFERENCE – YouTube

Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετέχουν ο Επικεφαλής της Ομάδας, κ. Frédéric Vasseur, o Τεχνικός Διευθυντής κ. Jan Monchaux και οι οδηγοί της ομάδας, κ.κ. Valtteri Bottas, Zhou Guanyu και Robert Kubica.

Η C42, το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN είναι το πρώτο που σχεδιάζεται με βάση του νέους κανονισμούς και θα φέρει τα νέα χρώματα της ομάδας. Η διαδικτυακή αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 10π.μ. ώρα Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια δηλώσεις θα κάνουν ο Επικεφαλής της ομάδας, κ. Frédéric Vasseur, ο Τεχνικός Διευθυντής, κ. Jan Monchaux, καθώς και οι οδηγοί της Alfa Romeo F1 Team ORLEN, κ.κ. Valtteri Bottas, Guanyu Zhou και Robert Kubica.

Πηγή: Alfa Romeo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο