Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Renault έτρεξε στο «Run Greece-Ηράκλειο 2022»

Η Renault έτρεξε στο «Run Greece-Ηράκλειο 2022»

H Renault, η πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία με πορεία 123 χρόνων, ξεχωρίζει για την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και για την ενεργό της συμμετοχή στα κοινά, ενώ παράλληλα η ιστορία της είναι συνυφασμένη με τους αγώνες. Μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, ως επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και των δρομικών αγώνων «Run Greece».

Τα δρομικά events «Run Greece», είναι αγώνες δρόμου, 5 και 10 χιλιομέτρων, που διοργανώνονται σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Την Κυριακή 10 Απριλίου, διεξήχθη με επιτυχία το πρώτο «Run Greece» της φετινής χρονιάς στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο διοργανώθηκε για 9η χρονιά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η Renault «έτρεξε» στο «Run Greece-Ηράκλειο 2022» εκπροσωπούμενη από την εταιρεία Πυραμίς Ε.Π.Ε., Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή Renault και Dacia στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να οδηγήσει την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Renault και Dacia.

Επικεφαλής του «Run Greece-Ηράκλειο 2022» τέθηκε το νέο Renault Arkana, το σύγχρονο κουπέ SUV που ξεχωρίζει για τη σπορ σιλουέτα του και την υβριδική του τεχνολογία. Παράλληλα, οι δρομείς συνάντησαν στο διάβα τους και το νέο Dacia Duster, το δημοφιλές, σκληροτράχηλο SUV, με τα εκατομμύρια πιστών φίλων.

H Renault, ως επίσημος χορηγός, ανανεώνει το ραντεβού της με το «Run Greece» για τις 15 Μαΐου στην Καστοριά.

Πηγή: Renault

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο