Tuesday, August 16, 2022
HomeΔιαφοραΗ Hyundai κατέκτησε τρία βραβεία στα 2022 Autocar Awards

Η Hyundai κατέκτησε τρία βραβεία στα 2022 Autocar Awards

Η Hyundai Motor Company κατέκτησε τρεις διακρίσεις στα βραβεία Autocar 2022. Οι κριτές του αρχαιότερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο ανακήρυξαν τον κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head of Global Design Center της Hyundai, “Design Hero of the Year” και αναγνώρισαν το Hyundai i20 N ως το “Most Affordable Drivers Car και το Hyundai Santa Fe ως το “Best Large Car” στη Βρετανία.

HMC_Sang_Yup_LeeΤα έγκριτα βραβεία Autocar αναδεικνύουν τις κορυφαίες επιδόσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, είτε πρόκειται για καινοτόμες τεχνολογίες είτε για εξαιρετικής σχεδίασης οχήματα.

Για πρώτη φορά, στην τελετή του 2022 ενσωματώθηκαν τα βραβεία “Best Driver’s Cars” και “Best Cars” της Βρετανίας, δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη άποψη του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η τελετή των βραβείων, φέτος πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο εντυπωσιακό Silverstone Wing.

Ο τίτλος του Design Hero of the Year απονέμεται από το Autocar σε ένα πρόσωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον κόσμο του σχεδιασμού αυτοκινήτων, όχι μόνο την προηγούμενη χρονιά, αλλά σε όλη την καριέρα του.

Τα πρόσφατα επιτεύγματα του κ. SangYup Lee ως Head of Global Design Center της Hyundai έχουν σε παγκόσμιο επίπεδο αποσπάσει πολλούς επαίνους, συμπεριλαμβανομένου του IONIQ 5, το οποίο πρόσφατα κατέκτησε κορυφαίες βραβεύσεις, όπως “World Car Design of the Year”, “World Car of the Year” και “World Electric Vehicle of the Year”.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το εύρος της σχεδιαστικής αριστείας της Hyundai υπό την ηγεσία του κ. Lee γεγονός που εντυπωσίασε τους κριτές. Στα iF Design Awards 2021, η Hyundai κατέκτησε την κορυφή σε εννέα ξεχωριστές κατηγορίες ενώ βραβεύεται για εννέα συνεχόμενα χρόνια.

Στις αρχές του 2021, η Hyundai κέρδισε τέσσερα βραβεία GOOD DESIGN, μεταξύ των οποίων και το πρωτότυπο αυτοκίνητο Prophecy, το οποίο διακρίθηκε επίσης ως «Best of the Best» στα βραβεία σχεδίασης Red Dot.

Hyundai i20 N (10)-6384x4480Η Hyundai Motor κέρδισε επίσης σε δύο ακόμη κατηγορίες στα βραβεία 2022 Autocar, συμπεριλαμβανομένου του Most Affordable Drivers Car της Βρετανίας με το i20 N, για το οποίο ο κ. Tisshaw δήλωσε : «Το i20 N εξασφάλισε τη νίκη με αρκετά μεγάλη διαφορά. Με πέντε κριτές να δίνουν σε κάθε αυτοκίνητο maximun βαθμολογία 25 βαθμούς, το i20 N συγκέντρωσε 102 βαθμούς, έχοντας μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Αυτό το αυτοκίνητο είναι μια συνεκτική, επίμονη και σοβαρή πρόταση για ενθουσιώδεις οδηγούς και μια πρόταση που προωθεί σημαντικά την μάρκα N, ακόμη και από το εντυπωσιακό επίπεδο του μεγαλύτερου i30 N.» Από το λανσάρισμά του, το i20 N εντυπωσιάζει συνεχώς, κερδίζοντας μια σειρά από βραβεία, μεταξύ των οποίων το “Top Gear Car of the Year” και το “UK Performance Car of the Year”. Το πλήρως εξοπλισμένο i20 N βασίζεται στα πλεονεκτήματα της διάσημης μάρκας N της Hyundai, εστιάζοντας στις επιδόσεις και στην επιτυχία του δημοφιλούς i20. Ένα πραγματικό σπορ σύμβολο, το i20 N αντλεί επίσης έμπνευση και τεχνολογικά χαρακτηριστικά από το i20 Coupe WRC που έχει ήδη κατακτήσει πολλές νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC.

Hyundai Santa Fe βραβεύτηκε = “Best Large Car” του Autocar

Hyundai_SANTA FE_PHEV_LΤο Santa Fe είναι το μακροβιότερο SUV της Hyundai, το οποίο ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2001. Το μεγάλο SUV έχει επαινεθεί για την άνεση και την ευρυχωρία του, τα ολοκληρωμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τη λειτουργική σχεδίαση της καμπίνας του, με την ανανεωμένη εκδοχή του, που αναμένεται σύντομα και στην Ελλάδα, να αποτελεί μια πιο premium επιλογή για τους πελάτες. Διατίθεται σε υβριδικό και για πρώτη φορά σε plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, διαθέτοντας νέα τολμηρή σχεδίαση και μια σειρά από κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Hyundai

RELATED ARTICLES
EnglishΕλληνικά
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty