Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήJeep Club Hellas - 10.000km σε 100 ώρες
Array

Jeep Club Hellas – 10.000km σε 100 ώρες

Η μάρκα Jeep είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελευθερία και την περιπέτεια. Οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της μάρκας, βασιζόμενοι στη στιβαρή κατασκευή, τη δυνατότητα κίνησης ακόμα και στις πλέον απρόσιτες διαδρομές και τον μοναδικό χαρακτήρα που διαθέτουν τα αυθεντικά Jeep, συχνά τολμούν με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα ξεχωριστές διαδρομές.

jeepclubhellascapetocape20225Τα μέλη του Jeep Club Hellas ανεβάζουν αυτή την επιθυμία για δράση σε ένα νέο επίπεδο, επιχειρώντας να ενώσουν το Νοτιότερο με το Βορειότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, μέσω μια μαραθώνιας -χωρίς στάση- διαδρομής 10.000χλμ. από το Ακρωτήριο Ταίναρο στο Βόρειο Ακρωτήριο. Πέντε Jeep με πλήρωμα έντεκα φίλους της μάρκας θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή που θα τους ταξιδέψει στα δύο άκρα της Ευρώπης σε μόλις 100 ώρες, ουσιαστικά με μόνο τις απολύτως απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων.

Από τη Μάνη και το εκπληκτικής ομορφιάς Ακρωτήριο Ταίναρο, τα πέντε Jeep θα διασχίσουν 12 Ευρωπαϊκές χώρες ώστε μετά από περίπου 5.200 χιλιόμετρα να φτάσουν στο φημισμένο Nordkapp της Νορβηγίας, το Βορειότερο άκρο της Ευρώπης που μπορεί να προσεγγιστεί με αυτοκίνητο. Η επιστροφή από διαφορετική διαδρομή θα καλύψει 4.700 χλμ. διασχίζοντας 10 χώρες και τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος να καλυφθούν τα συνολικά 10.000χλμ. σε μόλις 100 ώρες.

Πρόκειται για μια επική περιπέτεια που σχεδιάστηκε ώστε να σηματοδοτήσει την Ένωση των Λαών και των Πολιτισμών τους, την Επανέναρξη των Μετακινήσεων ανθρώπων και εμπορευμάτων που ανεστάλησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ( COVID-19 ), και κυρίως να προωθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό σε όλη την Ευρώπη. Στο πλευρό αυτή της περιπέτειας που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, θα είναι τα μοντέλα της Jeep, αλλά και οι χορηγοί της προσπάθειας: η Inter Cars, το ξενοδοχείο Blue Dolphin, τα ελαστικά Maxxis, η κλινική «Άγιος Λουκάς» και το Ιδιωτικό Πολυιατρείο Μαστού Breast Clinic.

Η επική αποστολή χάρισε και αντίστοιχα επικά ονόματα στα πέντε Jeep της συμμετοχής, που απέκτησαν τα ονόματα των Τιτάνων: Ωκεανός, Υπερίων, Ήλιος, Κρόνος και Προμηθέας.  Μαζί με τα 11 άτομα της αποστολής του Jeep Club Hellas θα βρεθεί και πολύπειρος δημοσιογράφος και φωτογράφος, κ. Παντελής Τερτζεβέλης, ο οποίος μέσω του φακού του θα ακολουθεί την πορεία των πέντε πληρωμάτων και θα μεταφέρει εικόνες από αυτή την ξεχωριστή περιπέτεια.

Jeep

RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο