Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΝτεμπούτο στο παιχνίδι GRID™ Legends το αγωνιστικό P1 της Team Fordzilla

Ντεμπούτο στο παιχνίδι GRID™ Legends το αγωνιστικό P1 της Team Fordzilla

Ξεκίνησε ως μια εικονική δημιουργία, σχεδιασμένη σε συνεργασία μεταξύ των gamers και των σχεδιαστών της Ford. Τρεις μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε ως ένα πραγματικό μοντέλο πλήρους κλίμακας πριν εξελιχθεί σε έναν μοναδικό προσομοιωτή παιχνιδιών. Τώρα, η κοινότητα των gamers, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία του Team Fordzilla P1 Racer (TFZ-P1), μπορεί επιτέλους να το απολαύσει και να το οδηγήσει στο παιχνίδι GRID™ Legends της Codemasters®.

Διαθέσιμο ως δωρεάν περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC) από τις 23 Ιουνίου του 2022, το TFZ-P1 θα διαθέτει μια νέα, ειδικά σχεδιασμένη εξωτερική «φορεσιά» συμμετέχοντας στην κατηγορία Trackday Hypercars. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού, θα αποδίδει περισσότερους από 1.064 ίππους, αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα άνω των 354 χλμ./ώρα. Ένα ειδικό event εντός του παιχνιδιού θα συνοδεύει επίσης το ντεμπούτο του αυτοκινήτου, όπου οι παίκτες θα μπορούν να διαγωνιστούν για να πετύχουν τον ταχύτερο γύρο από τις 23 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου.

Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, το αυτοκίνητο πλήρους κλίμακας του TFZ-P1 θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Goodwood Festival of Speed διαθέτοντας μάλιστα τους ίδιους εξωτερικούς χρωματισμούς. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να καθίσουν στο πιλοτήριο του TFZ-P1, όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες του ως προσομοιωτή, βιώνοντας έτσι μια ταυτόχρονη εμπειρία τόσο με το φυσικό όσο και με το εικονικό όχημα.

GRIDLegends

Το GRID™ Legends είναι ένα παιχνίδι αγώνων γεμάτο δράση που υπογράφουν οι Codemasters® και η Electronic Arts. Διαθέτει νέες αλλά και καθιερωμένες gaming επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας των παιχτών να «χτίσουν» μέσω του παιχνιδιού τη δική του καριέρα στις πίστες συμμετέχοντας σε περισσότερα από 250 events, αλλά και να συμμετάσχουν σε επικές μάχες με άλλους παίχτες από διαφορετικές πλατφόρμες.

Το GRID™ Legends προσφέρει επίσης ένα καινοτόμο story mode με τίτλο “Driven to Glory” – μια ανηλεή ιστορία μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνδυάζει τεχνολογία εικονικής παραγωγής και gameplay καθώς οι παίκτες δίνουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του GRID World Series. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το GRID™ Legends σε Xbox, PlayStation και PC.

TFZP1

Το ταξίδι του αγωνιστικού αυτοκινήτου TFZ-P1 ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν οι gamers κλήθηκαν να ψηφίσουν για τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης των καθισμάτων, αλλά και της θέσης του κινητήρα και του πιλοτηρίου. Οι συμμετέχοντες στη σχετική ψηφοφορία ανήλθαν σε περίπου 250.000.

Στη συνέχεια, οι σχεδιαστές της Ford υπέβαλαν τα σχέδιά τους με βάση τα παραπάνω, με το όχημα να διαθέτει ένα εξωτερικό ντιζάιν το οποίο υπέγραψε ο Arturo Ariño και ένα εσωτερικό που αποτέλεσε το όραμα του Robert Engelmann και ανακηρύχτηκε ως η επικρατέστερη πρόταση. Μόλις τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη του τελικού ντιζάιν του οχήματος, ένα μοντέλο πλήρους κλίμακας του TFZ-P1 αποκαλύφθηκε στην gamescom 2020.

Έκτοτε, το TFZ-P1 έχει εξελιχθεί προκειμένου να μετατραπεί σε προσομοιωτή αγώνων και, στη συνέχεια, σε μία πλατφόρμα live-streaming, διαθέτοντας μάλιστα στην πορεία μια σειρά από διαφορετικά εξωτερικά φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένης μιας πειραματικής ανακλαστικής πορτοκαλί βαφής.

 Ford

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο