Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιαφοραΠιστοποίηση «Net Zero Plastic to Nature» για την Bentley

Πιστοποίηση «Net Zero Plastic to Nature» για την Bentley

H Bentley Motors είναι η πρώτη εταιρεία στην οποία απονεμήθηκε η πιστοποίηση του οργανισμού South Pole «Net Zero Plastic to Nature», αφού συμμετείχε σε μια επιτυχημένη αξιολόγηση διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση αντανακλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνεχείς περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες του Βρετανού κατασκευαστή, αποτελώντας βασικό μέρος της στρατηγικής Beyond100 για την επίτευξη ουδετερότητας από άνθρακα έως το 2030.

Η κορυφαία προσπάθεια της Bentley να αξιολογήσει και να μειώσει το παγκόσμιο πλαστικό αποτύπωμα της εφοδιαστικής της αλυσίδας, της προστασίας των οχημάτων και της after sales διαδικασίας, αναλύθηκε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες του οργανισμού South Pole.

Η σε βάθος αξιολόγηση κάλυψε πλήρως όλα τα βήματα, από τις λειτουργικές συσκευασίες των πλαστικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα και την συναρμολόγηση, έως τη διάθεση πλαστικών προστατευτικών αντικειμένων στο Παγκόσμιο Επίσημο Δίκτυο της Bentley.

O Οργανισμός South Pole, αξιολόγησε επίσης τις εκπομπές των πλαστικών υλικών από την τριβή των ελαστικών, με το συνολικό αποτύπωμα να φτάνει συνολικά τους 165,4 τόνους.

Ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από τους πραγματογνώμονες έδειξε ότι, η πλειονότητα των πλαστικών απορριμμάτων έχει ανακυκλωθεί με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις με στόχο να αντιμετωπιστεί η ελάχιστη ποσότητα των μη επεξεργασμένων αποβλήτων που εντοπίστηκε μέσω της αξιολόγησης.

Για να εξασφαλίσει την πιστοποίηση, η Bentley επένδυσε πάνω σε δύο συγκεκριμένα προγράμματα συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ανακύκλωσης, τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Ινδία και την Ταϊλάνδη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια διασφαλίζει ότι, ο συνολικός όγκος των μη επεξεργασμένων πλαστικών απορριμμάτων που βρέθηκαν στην αντίστοιχη μελέτη για το 2021, έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό.

Η οργάνωση South Pole ιδρύθηκε το 2006 και βοηθά εταιρείες σε όλο τον κόσμο να αναπτύξουν ολοκληρωμένα προγράμματα και στρατηγικές μείωσης των εκπομπών που μετατρέπουν τη δράση για το κλίμα σε μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Επίσης, είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους της Συμφωνίας του Παρισιού και αποτελεί μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ.

Bentley

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES