Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςJos Verstappen: "Τα αυτοκίνητα του WRC2 είναι πολύ καλά"

Jos Verstappen: “Τα αυτοκίνητα του WRC2 είναι πολύ καλά”

Ο πρώην οδηγός της F1 και πατέρας του Παγκόσμιου πρωταθλητή, Max Verstappen, Jos οδήγησε στο Ράλι του Βελγίου στο πλαίσιο του WRC.

Ο Ολλανδός οδηγός έτρεξε στο Ράλι Βελγίου, με ένα Citroen C3 Rally 2, έχοντας ως συνοδηγό τον van Koppen Harm και κατετάγη στην 60η θέση μετά από 20 stages. Υπενθυμίζουμε ότι νικητής του αγώνα ήταν ο Οtt Tanak με το  Hyundai i20.

Ο Jos Verstappen ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στο speedcafe.com ότι: “Θα ήθελα να δοκιμάσω να τρέξω με ένα αυτοκίνητο Rally1, αλλά όταν βλέπω αυτούς τους τύπους να αγωνίζονται έτσι, καταλαβαίνω ότι είναι κάτι τρελό. Θα ήθελα να προσπαθήσω, αλλά δεν θέλω να πάω ενάντια στα παιδιά που έχουν τα Rally1, τα αυτοκίνητα WRC2 είναι πολύ καλά…Θα ήθελα να κάνω κάτι με την DG Sport καθώς μου αρέσει η ομάδα και χρειάζονται έναν ακόμη οδηγό για το WRC. Θα επιθυμούσα να κάνω κάποιους αγώνες στο WRC, ίσως τρεις ή τέσσερις ή πέντε και μετά να τρέξω σε ράλι στο Βέλγιο”.

Ο πρώην οδηγός της F1 και πατέρας του Παγκόσμιου πρωταθλητή, Max Verstappen, Jos συνέχισε λέγοντας ότι: “Πραγματικά έπρεπε να μάθω το πώς είναι κάποιος να μου μιλάει όταν αγωνίζομαι. Όταν έτρεχα με αυτοκίνητα με μια θέση, δεν μου άρεσε όταν μου μιλούσε ο μηχανικός κατά τη διάρκεια του αγώνα – και τώρα μου μιλούσαν συνέχεια. Έπρεπε να το συνηθίσω, αλλά ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να καταλάβω τι σημαίνουν όλα αυτά και τι να κάνω. Σε ένα ράλι, είσαι απασχολημένος όλη την ώρα και πρέπει να οδηγείς γρήγορα”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο