Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Nissan γιορτάζει την παραγωγή 5 εκατομμυρίων οχημάτων στο Mississippi

Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή 5 εκατομμυρίων οχημάτων στο Mississippi

Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή 5 εκατομμυρίων οχημάτων στο  Canton, το εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων της  στο Mississippi. Αυτό το ορόσημο αντιπροσωπεύει σχεδόν 20 χρόνια παραγωγικής δραστηριότητας της Nissan στο Mississippi και ανοίγει το δρόμο για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, στο πλαίσιο του Nissan Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματος της εταιρείας.

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, οι εργαζόμενοι στο Nissan Canton συναρμολογούν υψηλής ποιότητας, βραβευμένα οχήματα. Το άνοιγμα του εργοστασίου το 2003 έφερε για πρώτη φορά την αυτοκινητοβιομηχανία στο Mississippi  και έκτοτε συνέβαλε στην οικονομική ανάπτυξη της πολιτείας. Έχοντας ήδη μια πλούσια ιστορία, το δυναμικό του εργοστασίου κοιτάζει προς τον μελλοντικό μετασχηματισμό, που θα φέρει δύο ολοκαίνουργια, πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά των Η.Π.Α.

Το εργοστάσιο έχει γίνει θεμελιώδης “ιστός” στο Mississippi, δημιουργώντας περισσότερες από 25.000 θέσεις εργασίας σε όλη την πολιτεία, συνεισφέροντας περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και καταγράφοντας 12.000 ώρες εθελοντισμού για τη δημιουργία ισχυρότερων κοινοτήτων.

Στις ΗΠΑ, το κατασκευαστικό αποτύπωμα της Nissan καλύπτει τη χώρα με σχεδόν 15.000 εργαζόμενους, περισσότερους από 400 συνεργάτες ανταλλακτικών και προμηθευτών και 11 κέντρα διανομής ανταλλακτικών. Συλλογικά, η ομάδα έχει κατασκευάσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια οχήματα και 13 εκατομμύρια κινητήρες.

Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο