Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Subaru έρχεται Θεσσαλονίκη 10 – 12 Μαρτίου

Η Subaru έρχεται Θεσσαλονίκη 10 – 12 Μαρτίου

Για 3 συνεχείς μέρες, από 10 έως και 12 Μαρτίου οι άνθρωποι της Subaru περιμένουν όσους επιθυμούν να δουν από κοντά όλη τη γκάμα των SUV της (και όχι μόνο) και να κάνουν test drive με το εντυπωσιακό υβριδικό Forester ή το μικρότερο, ευέλικτο Subaru XV1.6.

Είναι βραβευμένα και τα δύο ως “Best Class” στην κατηγορία τους από τον Euro NCAP, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η Subaru εκτός από ποιοτικά και αξιόπιστα αυτοκίνητα κατασκευάζει και τα πλέον ασφαλή.

Επιπλέον το Outback έχει βραβευθεί το 2021 ως το «Ασφαλέστερο όλων των Αυτοκινήτων» από τον Euro NCAP.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΟΕ, 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας στη Θέρμη, επίσημου συνεργάτη Subaru στη Θεσσαλονίκη.

Για όσους ψάχνουν τώρα αυτοκίνητο η Subaru διαθέτει αυτοκίνητα προς παράδοση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα στο XV1.6 υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και στα FORESTER e-Boxer & Outback, στην έκδοση Premium, υπάρχουν αυτοκίνητα με άμεση παράδοση.

Γνωριμία, ενημέρωση και test drive με τα συναρπαστικά Subaru: 10 με 12 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΟΕ στη Θέρμη.

Subaru

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο