Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ BMW Motorrad παρουσιάζει το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept

Ενώ το customizing γύρω από την BMW Motorrad εστιάζει στην εμπνευσμένη δημιουργικότητα, την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τη συνεχή ροή νέων ιδεών κυρίως στα μοντέλα R 18 και R nineT, ένα εξαιρετικό project που βασίζεται στο BMW CE 04 έχει πλέον λάβει μορφή στην Αυστρία.

Σε συνεργασία με την BMW Motorrad Αυστρίας στο Σάλτσμπουργκ, η ειδικός στο customizing, Vagabund Moto GmbH στο Γκρατς, δημιούργησε το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept – ένα κομψό και πολυλειτουργικό e-scooter που βασίζεται στο BMW CE 04 και προορίζεται για αστική χρήση.

Κατά συνέπεια, αυτό το custom e-scooter που κατασκευάστηκε στην Αυστρία, πέραν του ιδιαίτερα ελκυστικού χρωματικού συνδυασμού σε λευκό, σκούρο πράσινο, μπεζ και μαύρο, διαθέτει επίσης διάφορα λειτουργικά στοιχεία που αποπνέουν ένα φρέσκο, μοντέρνο στυλ και απευθύνονται σε ένα νεανικό κοινό.

Για παράδειγμα, μια φιλική χαμογελαστή φατσούλα είναι μία γοητευτική νότα που όχι μόνο τονίζει οπτικά την πλήμνη του εμπρός τροχού, αλλά εμφανίζεται και στο γυαλί των ενδεικτικών λυχνιών.

Αυτό που παρέμεινε ίδιο, ωστόσο, είναι η εντυπωσιακή τεχνική φιλοσοφία του BMW CE 04 που έχει ως σημείο αναφοράς τη μέγιστη ισχύ των 31 kW (42 hp), τη δυναμική επιτάχυνση 0 – 50 km/h σε 2,6 δευτ. την αυτονομία των 130 km (σύμφωνα με το WMTC) και το χρόνο φόρτισης των μόλις 65 λεπτών από 0% έως 80% – με προαιρετικό ταχυφορτιστή και μέγιστη ισχύ φόρτισης.

Σύμφωνα με το σλόγκαν “Η Δράση συναντά τη Μόδα”, το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept απέκτησε μια λειτουργική θήκη που συμπληρώνει τον στάνταρ αποθηκευτικό χώρο, καθώς και μια σανίδα του σερφ με σύστημα μεταφοράς ενσωματωμένο στο όχημα – για ένα ταξίδι με κατεύθυνση τη θάλασσα ή την πλησιέστερη λίμνη.

«Η σανίδα του σερφ δεν είναι απλά ένα κομμάτι σπορ εξοπλισμού: συμβολίζει επίσης έναν βιώσιμο αστικό τρόπο ζωής. Το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept συνδυάζει εργασία, αναψυχή και εξατομικευμένο στυλ, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία αντίφαση μεταξύ των τριών», καταλήγει ο Oliver Balzer.

BMW Motorrad

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο