Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραVolvo Car Financial Services - Νέα υπηρεσία χρηματοδότησης

Volvo Car Financial Services – Νέα υπηρεσία χρηματοδότησης

Με τη νέα υπηρεσία χρηματοδότησης, η Volvo Car Hellas κάνει τώρα την απόκτηση ενός Volvo πιο εύκολη, αξιόπιστη και ασφαλή. Η Volvo Car Financial Services έχει ως στόχο την παροχή ειδικών προγραμμάτων χρηματοδότησης σε πελάτες λιανικής και επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν το νέο τους Volvo.

Για τους ιδιώτες, έχει δημιουργηθεί το πρόγραμμα Volvo Standard Financing που περιλαμβάνει προνομιακό επιτόκιο, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια έως 96 μήνες, ενώ προσφέρονται προγράμματα ασφάλισης δανείου για επιπλέον εξασφάλιση κεφαλαίου και δόσεων.

Οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Volvo Business Financing που προσφέρει ταχεία έγκριση, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια έως 96 μήνες.

Ειδικά για τις εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, αναπτύχθηκε το πρόγραμμα Volvo RAC Financing, που επίσης παρέχει ταχεία έγκριση, αλλά και τη δυνατότητα εποχικών δόσεων, με διάρκεια έως 48 μήνες.

Η υπηρεσία Volvo Car Financial Services είναι προϊόν της συνεργασίας της Volvo Car Hellas με τη Santander Consumer Finance.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς, αναφέρει: «Αναβαθμίζουμε συνεχώς την εξυπηρέτηση των πελατών μας, ιδιωτών και επιχειρήσεων, με νέα προϊόντα. Η Volvo Car Financial Services διευκολύνει την απόκτηση ενός Volvo, με επιπλέον ευελιξία και σιγουριά».

Volvo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο