Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤο Kia Niro ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο ‘Women’s World Car...

Το Kia Niro ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο ‘Women’s World Car of the Year’

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα ότι το ολοκαίνουργιο Niro κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο για το 2023» “στο Women’s World Car of the Year”. Η ανακοίνωση του νικητή  συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια πολύ ξεχωριστή μέρα όχι μόνο γιατί δίνει στις γυναίκες “φωνή” αλλά και λόγω του ότι σε πολλές χώρες η αυτοκινητοβιομηχανία συνδέεται με την προσωπική αυτονομία.

Kia Niro 1.6 Hybrid – Test drive

Πριν ψηφίσουν, οι 63 γυναίκες δημοσιογράφοι αυτοκινήτων από 43 χώρες δοκίμασαν δεκάδες μοντέλα και τα αξιολόγησαν στην κάθε τους λεπτομέρεια. Στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας επιλέχθηκαν τα καλύτερα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία από συνολικά 59 υποψήφια μοντέλα. Στο δεύτερο γύρο η κριτική επιτροπή ψήφισε μεταξύ των παραπάνω 6 μοντέλων για να αναδείξει το Καλύτερο Αυτοκίνητο  του Κόσμου 2023. Στο τέλος, και μετά από πολύωρες αξιολογήσεις, η ζυγαριά έγειρε πολύ υπέρ του Kia Niro.

Το ολοκαίνουργιο Niro έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των περιβαλλοντικά ευαίσθητων καταναλωτών. Αναπόσπαστο μέρος της αυξανόμενης ηλεκτροκίνητης σειράς μοντέλων της Kia, η επόμενη γενιά Niro έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να ανταποκρίνεται στις περίπλοκες και ποικίλες ανάγκες των σημερινών καταναλωτών που έχουν επίγνωση της βιωσιμότητας.

Η δεύτερη γενιά του Niro έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Golden Steering Wheel στην κατηγορία «Compact SUV» και της πρώτης θέσης στην κατηγορία μαζικής αγοράς στη μελέτη J.D. Power 2022 Electric Vehicle

Experience Ownership Study. Επιπλέον, το μοντέλο προκρίθηκε για τα βραβεία World Car of the Year 2023.

Όλες οι ψηφοφορίες έχουν επαληθευτεί από την Grant Thornton  στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας που  έχει πιστοποιήσει τα αποτελέσματα του WWCOTY από την έναρξή του το 2009.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γυναικείο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.womensworldcoty.com

 

Best Urban Model. Kia Niro
Best Family SUV. Jeep Avenger
Best Large Car. Citroën C5 X
Best Large SUV. Nissan X-Trail
Best Performance. Audi RS 3
Best 4×4 & Pick-Up. Ford Ranger

Kia

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο