To Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto μοιάζει πολύ με ένα κουτί από το καλύτερο θυμαρίσιο μέλι! Το κουτί γράφει στην ετικέτα «μέλι», όμως χρειάζεται να το δοκιμάσεις για να μαγέψει την γεύση σου το περιεχόμενο του και να σε χορτάσει με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Αφού το έχεις δοκιμάσεις λοιπόν, κοιτάς το ταπεινό κουτί που τόσο καιρό υπάρχει στο ντουλάπι και τότε το μυαλό σου το συνδυάζει με την υπέροχη γεύση του περιεχομένου..

Hyundai_i20_autoholix_15Το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto είναι με μια λέξη «μελένιο», καθώς με το αυτόματο κιβώτιο έχει ένα τόσο γλυκό και ήπιο χαρακτήρα-που σαν το μέλι- με έκανε να δω ακόμη και την συνηθισμένη εμφάνιση του Hyundai i20 με άλλο μάτι.

Είχα φυσικά οδηγήσει την χειροκίνητη έκδοση  του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto και μου άρεσε, όμως η εμπειρία που βίωσα με την αυτόματη έκδοση ήταν πραγματικά τόσο αποκαλυπτική που όταν επέστρεψα το αυτοκίνητο στο τέλος της δοκιμής στεναχωρήθηκα που το αποχωριζόμουν…

Σίγουρα το γκρι χρώμα που είχε το αυτοκίνητο της δοκιμής το έκανε να δείχνει πιο όμορφο από εκέινο το άσπρο που είχα οδηγήσει παλαιότερα, όμως εκείνο που πραγματικά συνέβη ήταν ότι ο αρμονικός συνδυασμός του τρικύλινδρου κινητητήρα με το αυτόματο κιβώτιο έκαναν τα πάντα να δείχνουν πιο όμορφα.

Εμφάνιση

Hyundai_i20_autoholix_23Η 2η γενιά του Hyundai i20 είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη κατά 5 χιλιοστά σε πλάτος (στα 1.725 χιλιοστά), 15mm σε μήκος (στα 4.065mm) και 5mm χαμηλότερο σε ύψος (στα 1.450mm) – και έχοντας σχεδόν πανομοιότυπες διαστάσεις και αναλογίες αμαξώματος με το Polo γίνεται αμέσως αποδεκτό από το ευρωπαϊκό καταναλωτικό κοινό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Hyundai έχει επενδύσει στους αγώνες για να διαφημίσει την ικανότητα της να κατασκευάζει κορυφαία αυτοκίνητα, ωστόσο ο σχεδιασμός του i20 δεν καταφέρνει να  ακτινοβολεί τον αγωνιστικό θρίαμβο του μοντέλου- και αυτό είναι ένα μεγάλο κρίμα γιατί σίγουρα είναι πιο δύσκολο να κυριαρχείς στο WRC από το να σχεδιάζεις εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

Το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto δεν θα σε εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του πριν το οδηγήσεις- και σε γενικές γραμμές μοιάζει αρκετά με το αποτέλεσμα που θα είχε η μίξη ενός VW Polo και με ένα Toyota Auris- όμως σίγουρα, δεν έχει το σχεδιαστικό πάθος που θα περίμενα να δω σε ένα αυτοκίνητο που στην αγωνιστική του έκδοση κυριαρχεί στο WRC.

Hyundai_i20_autoholix_19Το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto έχει έναν έντονο ευρωπαϊκό αέρα- κάτι που είναι απολύτως λογικό αφού σχεδιάστηκε στην Ευρώπη- με στόχο να ικανοποιεί τα γούστα των κάτοικων της Γηραιάς Hπείρου .

Από μπροστά οι μεγάλες γρίλιες βρίσκονται σε αρμονία με τις τάσεις της μόδας που τα θέλει όλα μεγάλα, παρότι η χαρακτηριστική μάσκα που τώρα είναι πλατύτερη και με νέα γρίλια, τοποθετεί την εισαγωγή αέρα χαμηλότερα.

Από το πλάι οι καθαρές αεροδυναμικές γραμμές μαζί με τον μακρύ μπροστινό πρόβολο δίνουν την εντύπωση ενός μακρύτερου καπό, ενώ ο σχεδιασμός «floating roof design» με την πίσω κολώνα να είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα και το σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος επιτυγχάνουν το στόχο τους-που είναι να δίνουν την εντύπωση στον παρατηρητή πως η οροφή αιωρείται πάνω από το αυτοκίνητο.

Επίσης όμορφές είναι και οι ζάντες, όμως το πίσω μέρος δεν έχει να πει πολλά στο γούστο μου καθώς θυμίζει έντονα κάτι μεταξύ Yaris και  Auris- και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό!

Hyundai_i20_autoholix_18Ωστόσο, αφού ζήσεις μαζί του θα πιάσεις συχνά τον εαυτό σου να παρκάρει το μικρό Hyundai και μετά να κάθεσαι να το κοιτάς στο πεζοδρόμιο-εκπλήσσοντας τους περαστικούς που δεν μπορούν να καταλάβουν τι έπαθες και το κοιτάς σαν να έχεις παρκάρει την καινούρια σου Μ4!

Πιστεύω ότι σχεδιασμός του i20 δείχνει ξεκάθαρα την εμμονή των Κορεατών στην λειτουργικότητα και την αξιόπιστα και για αυτό στο πίσω μέρος  γίνονται σχεδιαστικές αναφορές στην Toyota-αν και όπως γνωρίζουμε η Hyundai την έχει ήδη ξεπεράσει στους πίνακες αξιοπιστίας. 😉

Εσωτερικό

Hyundai_i20_autoholix_34Η  εικόνα στο εσωτερικό του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto, δεν εντυπωσιάζει με την πρωτοτυπία του σχεδιασμού της, όμως τα πάντα είναι αρμονικά τακτοποιημένα και λειτουργικά για τα γούστα μου, ενώ τα ογκώδη πλαστικά κολακεύονται από την διχρωμία του γκρι πάνω μέρους με το μαύρο που κυριαρχεί χαμηλότερα.

Τα πλαστικά στο επάνω μέρος του ταμπλό χωρίς να  είναι κορυφαίας ποιότητας είναι μαλακά στην αφή, όμως καθώς κινούμαστε προς τα κάτω η ποιότητα των πλαστικών χαλάει και γίνονται σκληρά στην αφή και την όψη.

Hyundai_i20_autoholix_08Παρά τα… ημίσκληρα πλαστικά, η ποιότητα συναρμογής είναι πολύ καλή και έτσι κατά την διάρκεια της δοκιμής τίποτε δεν έτριξε στα λακουβοδρόμια που ευγενικά μας παραχώρησε για την δοκιμή ο δήμος Διονύσου.

Το τιμόνι έχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί πάνω κάτω/μέσα έξω. Πίσω από το τιμόνι ο πίνακας οργάνων- που είναι ολόιδιος με εκείνον του Hyundai i30 και περιέχει δύο μεγάλα όργανα που δείχνουν τις στροφές του κινητήρα και την ταχύτητα, ενώ στην μέση μια οθόνη παρέχει ενδείξεις για την οικονομία και τις λειτουργίες του trip computer.

Hyundai_i20_autoholix_04Ενσωματωμένο στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto υπάρχει το media center που διαθέτει μια οθόνη των 8’’, ενώ χαμηλότερα θα βρείτε τα λειτουργικά χειριστήρια του αυτόματου κλιματισμού που είναι αποδοτικότατος.

Η λειτουργία του συστήματος πολυμέσων του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto είναι απολαυστικά γρήγορη, απλή και κατανοητή, ενώ διαθέτει άμεση συνδεσιμότητα με Carplay και Android Auto.

Η ορατότητα είναι πολύ καλή προς όλες τις κατευθύνσεις και η κάμερα οπισθοπορείας την κάνει ακόμη καλύτερη στο παρκάρισμα!

Χώροι/Άνεση

Οι χώροι του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto είναι αρκετά μεγάλοι τόσο για τους μπροστινούς όσο και για τους πίσω επιβάτες και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση δύο ενήλικες ή τρία παιδιά, παρέχοντας τους ταυτόχρονα άνεση στα πόδια και στο κεφάλι.

Η Hyundai φρόντισε φυσικά να εξοπλίσει το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, θέσεις για μικροαντικείμενα και φυσικά τα απαραίτητα πλέον USB Ports.

Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 325 λίτρων, είναι φαρδύς και βαθύς με μεγάλο άνοιγμα της πόρτας, ενώ χάρη στα αναδιπλούμενα 40/60 πίσω καθίσματα μπορείτε να χωρέσετε και κάτι μεγαλύτερο αν χρειαστεί, αφού η χωρητικότητα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα φτάνει τα 1000 λίτρα και το πάτωμα δεν παρουσιάζει σκαλοπάτι.

Κινητήρας

Κάτω από το καπό του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto βρίσκεται ένα σύγχρονος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1000 κ.εκ. που ξεχειλίζει από χαρακτήρα και νόημα. Είναι ένας κινητήρας που σε συνδυασμό με την αυτόματη μετάδοση ταιριάζει γάντι στο αυτοκίνητο, κάνοντας τον την καλύτερη επιλογή από την προσφερόμενη γκάμα κινητήρων της Hyundai για το i20.

Hyundai_i20_autoholix_12Ο κινητήρας έχει ιδιαίτερα ραφιναρισμένη λειτουργία, διαθέτει 2 ΕΕΚ, άμεσο ψεκασμό και με την βοήθεια ενός υπερτροφοδότη αποδίδει 100 ίππους στις 6.000 σ.α.λ και 17,5 kgm που αποδίδονται σχεδόν διαρκώς στο φάσμα μεταξύ των 1.500-4.000 σ.α.λ.

Η λειτουργία του είναι μελένια και η έλλειψη θορύβου μαζί με τους “ιδιαίτερους κραδασμούς” δίνουν μια γλυκύτητα στην οδήγηση του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto.

Στις 1,500 σαλ το τούρμπο φουσκώνει και ο μικρός σε κυβισμό κινητήρας αρχίζει να τραβά με έναν εντυπωσιακό γραμμικό τρόπο μέχρι τον κόφτη στις 6,400 σ.α.λ. Φυσικά, μετά τις 5,000 σ.α.λ υπάρχουν κάποιοι κραδασμοί που υπενθυμίζουν ότι κινητήρας είναι τρικύλινδρος, όμως για εμένα ακόμη και αυτοί οι κραδασμοί είναι μέρος του υπέροχου χαρακτήρα του.

Στο αυτοκίνητο της δοκιμής η δύναμη μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς από το νέο 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7-DCT της εταιρείας, που διακρίνεται για τις ανεπαίσθητες αλλαγές, την αμεσότητα στην μεταφορά δύναμης και τον απόλυτα σωστό προγραμματισμό των ηλεκτρονικών σε ότι αφορά την επιλογή σχέσεων.

Παρέχει την δυνατότητα χειροκίνητης αλλαγής ταχυτήτων από τον επιλογέα στο Sport Mode, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί αφού ζώντας με το αυτοκίνητο θα διαπιστώσετε ότι κινείται πάντα με την καλύτερη δυνατή σχέση στο αυτόματο πρόγραμμα.

Hyundai_i20_autoholix_09Φυσικά η χρήση του χειροκίνητου Mode σας δίνει την δυνατότητα της αλλαγής των ταχυτήτων στον κόφτη, ενώ πλησιάζοντας σε μια φουρκέτα μπορείτε να κατεβάσετε μέχρι και τρείς σχέσεις ταυτόχρονα βοηθώντας το αυτοκίνητο στο φρενάρισμα.

Όπως είπα, αυτό το κιβώτιο και συγκεκριμένα η συνεργασία του με αυτόν τον κινητήρα, αποτελεί το highlight του αυτοκίνητου που θα σας κάνει να το αγαπήσετε και να του συγχωρήσετε όποιο άλλο μειονέκτημα εντοπίσετε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μηχανικούς που κατάφεραν να ρυθμίσουν το δίδυμο κινητήρας/κιβώτιο με τόσο καλό τρόπο ώστε να δίνουν την αίσθηση στον οδηγό ότι βρίσκεται μέσα σε ένα πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο.

Hyundai_i20_autoholix_02Ο κινητήρας επιταχύνει το αυτοκίνητο των 1,100 κιλών στα 100χλμ/ω σε 11 δευτερόλεπτα, ενώ- όπως μου είπαν κάποιοι που τόλμησαν και το δοκίμασαν, το κοντέρ με λίγη υπομονή δείχνει και 195 χλμ/ω.

Σε ότι αφορά την κατανάλωση, εμφανίζεται κάπως ορεξάτος μέσα στην πόλη αφού θέλει αρκετή προσοχή για να δείξει το οικονομόμετρο λιγότερα από 6,5  λίτρα/100χλμ, ενώ εάν δεν είστε προσεκτικοί θα πρέπει να αρκεστείτε σε τιμές που κυμαίνονται στα 8,8/100χλμ λίτρα.

Αναρτήσεις

Οι αναρτήσεις του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto αποτελούνται από γόνατα McPherson εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω- και ενώ είναι προσανατολισμένες προς την άνεση, ελέγχουν με πολύ καλό τρόπο το αμάξωμα χωρίς να κουράζουν στις λακκούβες της πόλης και να χοροπηδούν στις ανωμαλίες που συναντούν μέσα στις στροφές.

Φρένα/Τιμόνι

Τα φρένα έχουν τέσσερα δισκόφρενα, είναι δυνατά και ανθεκτικά στην σκληρή χρήση που τα υπέβαλλα. Το τιμόνι έχει μάλλον υπερβολική υποβοήθηση και μέτρια αίσθηση αλλά καταφέρνει να είναι ακριβές στην θέση της ευθείας.

Στην πόλη

Hyundai_i20_autoholix_27Η καθημερινή οδήγηση του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto μέσα στην πόλη είναι ευχάριστη και εύκολη. Η καλή ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις και το κοφτερό τιμόνι είναι σύμμαχοι του οδηγού τόσο στην κίνηση μέσα στα στενά, όσο και στην διαδικασία του παρκαρίσματος.

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto από τον ανταγωνισμό είναι ότι χάρη στο άριστο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μετά από λίγο-καθώς τα πάντα γίνονται όπως πρέπει, ξεχνάς ότι οδηγάς μέσα στην πόλη και χαλαρώνεις μέσα σε ένα εσωτερικό που η εργονομία του σε κάνει να νοιώθεις ότι το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί για εσένα-και γύρω από εσένα!

Πατάς το γκάζι στο 1/3 και οι «γλυκές» αλλαγές γίνονται ανεπαίσθητα στις 2,000 σαλ, το πατάς στο ½ και οι αλλαγές γίνονται γραμμικά στις 3,800 σαλ και ούτω καθεξής… Φρενάροντας οι ταχύτητες κατεβαίνουν έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες διατηρώντας πάντα  τον κινητήρα στις ιδανικές στροφές.

Hyundai_i20_autoholix_28Η ηχομόνωση είναι ικανοποιητικότατη και η ανάρτηση μπορεί να παρουσιάζει κάποιες μικρές αναπηδήσεις στους απαράδεκτους δρόμους που κυκλοφορούμε, αλλά αυτές δεν θα φτάσουν στα αυτιά των επιβατών.

Είναι ένα διακριτικό αυτοκίνητο που ταιριάζει με το αστικό περιβάλλον- και επειδή δεν προκαλεί τους μονίμως εκνευρισμένους οδηγούς της πόλης, διαπίστωσα ότι δεν μου κόρναραν όταν σταματούσα για να αφήσω τα παιδιά στις δραστηριότητες, ενώ συχνά μου παραχωρούσαν προτεραιότητα όταν ήθελα να αλλάξω λωρίδα.

Οδηγώντας το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto μέσα στην πόλη μετά από μερικές ημέρες δεν σας κρύβω ότι το εκτίμησα- και αυτό το κατάλαβα γιατί όπου το πάρκαρα πάντα κοντοστεκόμουν και έριχνα μια κλεφτή ματιά πίσω!

Στον αυτοκινητόδρομο

Hyundai_i20_autoholix_22Στον αυτοκινητόδρομο το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto ταξιδεύει άνετα, παραμένοντας στην πορεία του και δεν επηρεάζεται ιδιαιτέρα  για τους πλάγιους ανέμους και για τις διαμήκεις ανωμαλίες- παρά τον πίσω ημιάκαμπτο άξονα.

Η σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση βοηθά την ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου να σκαρφαλώνει σε υψηλά επίπεδα στον αυτοκινητόδρομο, όμως στις παρατεταμένες γρήγορες στροφές θα υπάρξουν κάποιες κλίσεις που σίγουρα θα κάνουν τον οδηγό να αισθανθεί περίεργα.

Οι αεροδυναμικοί θόρυβοι είναι λιγοστοί, ενώ στο ταξίδι με υψηλές ταχύτητες ο θόρυβος του τρικύλινδρου κινητήρα δεν φτάνει στα αυτιά των επιβατών χάρη κυρίως στο κιβώτιο με τις 7 σχέσεις.

Το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto ταξιδεύει με άνεση και οικονομία με 150 και περίπου 3.600 σ.α.λ, καταναλώνοντας 7,3 λίτρα/100 χλμ, ενώ και το μεγάλο για την κατηγορία δοχείο καυσίμων των 45 λίτρων του δίνει μια σημαντική αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χλμ. ταξιδιού.

Στρίβοντας

Hyundai_i20_autoholix_16Η συμπεριφορά του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto σε κλειστές διαδρομές με κέρδισε- χωρίς να με ενθουσιάσει. Η ελκτική πρόσφυση στην επιτάχυνση είναι καλή και η δύναμη του κινητήρα βρίσκει εύκολα τον δρόμο της προς την άσφαλτο καθώς το αυτόματο κιβώτιο φροντίζει έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα στην σωστή σχέση.

Όμως εάν ο ρυθμός ανέβει πολύ τότε το αυτοκίνητο αρχίζει να γέρνει και η υποστροφή θα κάνει σχετικά σύντομα αισθητή την παρουσία της – ευτυχώς με έναν γραμμικό τρόπο που διορθώνεται αμέσως αν ο οδηγός αφήσει λίγο το γκάζι ώστε να επανέλθει το αυτοκίνητο σε ισορροπία.

Το καλό είναι ότι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε γενικές γραμμές πολύ δύσκολά θα χάσει την πρόσφυση του – κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια για τον μέσο οδηγό.

Hyundai_i20_autoholix_20Αν επιλέξετε το Sport χειροκίνητο πρόγραμμα του κιβωτίου, θα διαπιστώσετε ότι ο κινητήρας στροφάρει ψηλά με έναν ευχάριστο τρόπο και ότι υπάρχει πάντα αρκετή δύναμη και ροπή σε σφικτές διαδρομές.

Τα φρένα είναι δυνατά και δεν κουράστηκαν, αλλά το τιμόνι έχει μέτρια αίσθηση και χρειάζεται συνήθεια για να το εμπιστευτείς και να αρχίσεις να πιέζεις. Όμως όταν το συνηθίσεις είναι αποδεκτό και δεν παρουσιάζει ποτέ “κλοτσήματα” κατά την απότομη επιτάχυνση.

Hyundai_i20_autoholix_17Στις πιο παρατεταμένες στροφές που επιτρέπουν υψηλότερες ταχύτητες το  Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto θέτει μόνο του τα όρια καθώς οι κλίσεις κάνουν τον εσωτερικό τροχό να χάνει την επαφή του με το έδαφος και έτσι τα ηλεκτρονικά μπαίνουν στο παιχνίδι προστατεύοντας τον οδηγό από την ανεξέλεγκτη  υποστροφή.

Γενικά βρίσκω την συμπεριφορά του Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto απολύτως τίμια και σίγουρα καλύτερη από ότι υπόσχονται οι προδιαγραφές της ανάρτησης του.

Το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto δεν γίνεται σχεδόν πουθενά διασκεδαστικό, αλλά μάλλον αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για την πλειοψηφία των οδηγών αυτής της κατηγορίας!

Συμπέρασμα

Hyundai_i20_autoholix_24Το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto της δοκιμής κοστίζει σχεδόν €17.000 και χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα πάντα, αποτελεί μια καλή επιλογή για οικογενειάρχες και επαγγελματίες.

Ποιότητα, ασφάλεια, τεχνολογία και value fοr money είναι το όπλα που προτάσσει η Hyundai στον σκληρό ανταγωνισμό– από όπου και αν προέρχεται-και από ότι δείχνουν οι πωλήσεις του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Το  Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto με έκανε να αγαπήσω τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας-και όπως το Polo με έπεισε περισσότερο από ότι το VW Golf, έτσι και το i20 με αυτόν τον κινητήρα και αυτό το κιβώτιο είναι για εμένα πολύ καλύτερή επιλογή από ότι το Hyundai i30.

Δεν έχει την πολυτέλεια και την «αρχοντιά» του εσωτερικού ενός VW Polo, ούτε την παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική ουρά ενός Ford Fiesta, όμως το Hyundai i20 1.0 T-GDi Auto αντιτάσσει απέναντι στον ανταγωνισμό έναν ήρεμο και ισορροπημένο χαρακτήρα που χαλαρώνει τους ανθρώπους που ζουν στην πίεση της πόλης.

Στην χαμηλή τιμή και την απροβλημάτιστη συμβίωση που υπόσχεται η μνημειώδης αξιοπιστία του Κορεατικού εργοστασίου, έρχεται και η πενταετής απεριορίστων χιλιομέτρων εγγύηση που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία που τελικά θα σε κάνουν να νοιώσεις μια μοναδική αίσθηση σιγουριάς.

Αυτό σε συνδυασμό με την άνεση και την ομαλότητα στην λειτουργιά του αυτομάτου κιβωτίου το κάνουν να δείχνει πολύ πιο ενδιαφέρον από ότι αρχικά νόμιζες… και σε κάνουν να θέλεις να το οδηγήσεις ξανά και ξανά,  παρά την «ταπεινή» του καταγωγή.

Κάτι σαν το κουτί με το μέλι που λέγαμε νωρίτερα… ανοίγεις το ντουλάπι όσο μπορείς πιο συχνά για να βουτήξεις το δάχτυλο σου μέσα στο μέλι και να γλυκαθείς!

Δεν με ευχαρίστησε

  • Ο μετριοπαθής σχεδιασμός του εσωτερικού και η έλλειψη φαντασίας (μέσα και έξω).
  • Οι κλίσεις στις στροφές και η γενικότερη ποιότητα των πλαστικών στο εσωτερικό.

Θα θυμάμαι

  • Τους εσωτερικούς χώρους, την άνετη ανάρτηση και το value for money.
  • Την ισορροπημένη συνεργασία του κινητήρα με το αυτόματο κιβώτιο

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση,

Ισμήνη Φαμπιάτου

Φωτογραφίες