Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤο Nissan JUKE με μια νέα playlist κλασσικών μουσικών επιτυχιών

Το Nissan JUKE με μια νέα playlist κλασσικών μουσικών επιτυχιών

Η πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών του JUKE, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Nissan στο Λονδίνο, έχει επιμεληθεί μια λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών με βάση αυτά που άκουγε τους τελευταίους μήνες, ενώ εργαζόταν από το σπίτι.

Είναι μια επιλεγμένη και συνάμα αναζωογονητική συλλογή μελωδιών που θα ακούγεται εξαιρετικά μέσα στο νέο JUKE, χάρη στο εξατομικευμένο του ηχοσύστημα, Bose Personal Plus.

Ένα νέο επίπεδο ακουστικής απόλαυσης : εξαιρετικός και συναρπαστικός ήχος

New Nissan JUKE hits the road in Barcelona

Αποκλειστικά για το JUKE και μοναδικό στην κατηγορία B-SUV, το premium ηχοσύστημα Bose Personal Plus έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την καμπίνα του JUKE.

Διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα επιμελώς  τοποθετημένο για να γεμίσει την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα πρίμων, μεσαίων και μπάσων ήχων,  δίνοντας σε κάθε νότα ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα.

Αυτό που ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bose Personal Plus από τα ανταγωνιστικά ηχοσυστήματα είναι τα δύο ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο κάθε μπροστινό προσκέφαλο, γεγονός που μεταφράζεται σε μια προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία.

Τα συγκεκριμένα ηχεία Bose UltraNearfield συνδυάζονται με μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου, προκειμένου να προσφέρουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360˚.

“Αντηχώντας”  τις τρεις διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης του JUKE, η μοναδική λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομμάτων θα προκαλέσει τον οδηγό και τους επιβάτες να τραγουδήσουν αρκετά από τα τραγούδια της, ενώ βρίσκονται στον δρόμο:

  • Αντικατοπτρίζοντας το ασπρόμαυρο εσωτερικό της Urbanizer,  η λίστα αναπαραγωγής διαθέτει τα πιο πρόσφατα, πιο δημοφιλή μουσικά κομμάτια που είναι διαθέσιμα για streaming,  αυτήν τη στιγμή.
  • Ως φόρο τιμής στο μαύρο θεματικό εσωτερικό της Midnight, η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες και κομψές μελωδίες, προσφέροντας μια  εξαίσια συλλογή κλασικών chill-out κομματιών, ιδανικών για τους νυχτερινούς οδηγούς.
  • Από την playlist δεν θα μπορούσαν να λείψουν μουσικά κομμάτια, αφιερωμένα στον έντονο συνδυασμό του πορτοκαλί με το μαύρο στο εσωτερικό του JUKE,  συνδυάζοντας τα καλύτερα χορευτικά ακούσματα  από όλη την Ευρώπη.

Η εξαιρετική ποιότητα της ηχητικής εμπειρίας στο νέο Nissan JUKE αντικατοπτρίζει τη στενή συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων ομάδων μηχανικών της Bose και της Nissan, τόσο στην Ιαπωνία όσο και στην Ευρώπη.

Το πιο συνδεδεμένο Nissan από ποτέ: προηγμένη ενσωμάτωση με το NissanConnect

Ως το πιο συνδεδεμένο Nissan που έχει υπάρξει ποτέ, το JUKE διαθέτει το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, προσφέροντας τις λειτουργίες Apple CarPlay® και Android Auto®.

Nissan Juke BOSE Personal Edition now on sale

Αυτή η έξυπνη ενσωμάτωση του smartphone καθιστά την πρόσβαση στο Spotify®, καθώς και σε άλλες εφαρμογές μουσικής, πραγματικά απρόσκοπτη, με τις προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής να είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της διαισθητικής  κεντρικής οθόνης 8 ιντσών.

Παράλληλα, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία ακρόασης, μέσω της κεντρικής οθόνης.

Η λειτουργία Bose PersonalSpace Control αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του συστήματος που βασίζεται στο προσκέφαλο, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές ακουστικές επιλογές, για κρυστάλλινο, πεντακάθαρο ήχο.

Η λίστα αναπαραγωγής Nissan In-Car Classics είναι πλέον διαθέσιμη για streaming και download στο Spotify, στη σελίδα της Nissan Europe, ή κατευθείαν στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://bit.ly/NissanInCarClassics  

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο