Όλα αυτά τα χρόνια που δοκιμάζω αυτοκίνητα δεν έτυχε ποτέ να πάρω ένα μοντέλο με πετρελαιοκινητήρα και μετά αμέσως μετά να έρχεται στα χέρια μου το ακριβώς αντίστοιχο με βενζινοκινητήρα.

Έτσι τις επόμενες εβδομάδες που θα έχω στην διάθεση μου ένα Kuga Diesel και ένα Kuga Βενζίνης θα έχω την δυνατότητα όχι μόνο να δοκιμάσω τα αυτοκίνητα και να γράψω την γνώμη μου, αλλά και για πρώτη φορά να τα συγκρίνω μεταξύ τους.

Παρότι οι ειδικοί έχουν την δυνατότητα να δοκιμάζουν ταυτόχρονα τα αυτοκίνητα για εμένα αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα ήθελα να πάρω από αυτή την εμπειρία όσο γίνεται περισσότερα!

Πόσο πιο οικονομικό είναι ένα Diesel και πόσο πιο διασκεδαστικό μπορεί να είναι το βενζινοκίνητο Kuga από το πετρέλαιο? Αξίζει η διαφορά τιμής-ειδικά εάν σκεφτεί κάνεις ότι αγοράζουμε αυτοκίνητα με χρηματοδοτικά προγράμματα ή leasing, πότε γίνεται απόσβεση και ποίο αξίζει να πάρουμε? Ποιο από τα δύο θα προτιμήσω στο τέλος?(…who cares!! 😉 )

Ford kuga autoholix 2020 01Αυτές  είναι οι απορίες που προσωπικά είχα και έχω και που πάντα θα ήθελα να λύσω, όμως επειδή θα ζήσω με ένα KUGA για πολλές ημέρες πιστεύω πως θα μπορέσω να αποκαλύψω πολλά από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει η καθημερινότητα με ένα ευρύχωρο προσθιοκίνητo SUV.

Ξέρετε όλα αυτά που θα μάθαινε κάποιος αν το είχε δικό του ή εάν υπήρχε η δυνατότητα μιας μακροχρόνιας δοκιμής.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να συγκεντρώσουμε τις απορίες που έχεtε και εσείς και έτσι όταν ολοκληρωθούν οι δοκιμές να έχουμε τις περισσότερες απορίες που μπορεί να έχουμε όχι μόνο για το Kuga αλλά και για το ερώτημα «τι είναι καλύτερο, Πετρέλαιο ή Βενζίνη».

Οπότε επειδή ο καθένας από εσάς σκέπτεται και αναζητά εντελώς διαφορετικά πράγματα σε ένα αυτοκίνητο από ότι εγώ, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε γράφοντας στα σχόλια τι θα θέλατε να γνωρίζετε για τα δύο KUGA, ή αν είστε κάτοχος θα ήθελα τις δίκες σας παρατηρήσεις έτσι ώστε να δω πόσο διαφορετικά βλέπω εγώ το θέμα SUV, από εσάς…

Έτσι η δοκιμή θα είναι Kazan-Kazan που λέει και ο AirTsoglan, αφού και εσείς θα μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητο και εγώ θα μάθω τι τελικά θέλετε να μάθετε σε μια δοκιμή, ή τι γνωρίζετε για το Kuga αν είστε ιδιοκτήτης έτσι ώστε να βελτιωθώ στο μέλλον!

Δεν σας υπόσχομαι ότι θα συμφωνήσουμε όλοι εδώ, αλλά εύχομαι αυτό να είναι η αρχή ενός δημιουργικού διαλόγου που θα φωτίσει πολλές πτυχές του Ford KUGA, αλλά του ερωτήματος “Diesel Vs Petrol”!.

Περιμένω τα σχόλια σας!

Ευχαριστώ για την ανάγνωση,

Ισμήνη Φαμπιάτου

Previous articleH Alpine F1 παρουσιάζει την ομάδα της Formula 1 – Δηλώσεις
Next articleΤα PEUGEOT 208 και 2008 στην κορυφή της κατηγορίας τους στο WWCOTY
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story