Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ Volvo Cars παρουσιάζει ανανεωμένα μοντέλα

Η Volvo Cars παρουσιάζει ανανεωμένα μοντέλα

Η Volvo Cars εισάγει μία σειρά αναβαθμίσεων σε όλη την γκάμα των μοντέλων της. Η πιο έκδηλη αλλαγή είναι η εξωτερική ανανέωση του αμιγώς ηλεκτρικού XC40 Recharge. Η εταιρεία αποκαλύπτει επίσης μία έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού C40 Recharge με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Οι νέες εκδόσεις του C40 και του XC40, μαζί με όλα τα άλλα νέα μοντέλα της Volvo Cars, θα είναι διαθέσιμες μέσω ενός concept αναβαθμισμένων επιλογών, που σχεδιάστηκαν για να κάνουν τη διαδικασία της online παραγγελίας μοντέλων Volvo πιο εύκολη και πρακτική.

Οι πελάτες Volvo θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών επιπέδων εξοπλισμού και να καταλήξουν στις επιλογές που καλύπτουν καλύτερα τις προσωπικές τους ανάγκες. Η νέα δομή των επιλογών αντανακλά τον στόχο της Volvo Cars να αυξήσει τη διαφάνεια των τιμών, καθώς και να μειώσει την πολυπλοκότητα στις προσφορές των μοντέλων της, εστιάζοντας σε ελκυστικές προ-διαμορφωμένες εκδόσεις.

Με το λανσάρισμα του XC40 το 2017, η Volvo Cars πρόσθεσε στην γκάμα της ένα πρωτοποριακό μοντέλο που έφερε πολλές φρέσκιες ιδέες. Πέντε χρόνια μετά, το πολυβραβευμένο XC40 είναι ακλόνητος πυλώνας στη σειρά των μοντέλων της εταιρείας και ένα από τα πλέον δημοφιλή αυτοκίνητα της Volvo.

Με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της προηγμένης σχεδίασης και του μοντέρνου χαρακτήρα του XC40, οι σχεδιαστές της Volvo Cars προχώρησαν στη ανανέωση της γκάμας του. Ένας νέος εμπρός προφυλακτήρας και μία μάσκα χωρίς πλαίσιο συγχρονίζουν οπτικά το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge με το C40 Recharge, εναρμονίζοντας τα δύο αυτοκίνητα που συμβολίζουν το ταξίδι της Volvo Cars προς την ηλεκτροκίνηση.

Οι χαρακτηριστικοί προβολείς με το σφυρί του Θωρ, που αποτελεί την «υπογραφή» της Volvo στη σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων, αναβαθμίζονται με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας pixel LED, ώστε να προσαρμόζονται αυτόματα στην κίνηση που συναντούν και να φωτίζουν αποτελεσματικά τον δρόμο χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επωφελούνται από τις premium επιλογές στις επενδύσεις χωρίς δέρμα οι οποίες διατίθενται στο αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge, καθώς και από τα νέα εξωτερικά χρώματα και τις ζάντες, που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης.

Συμπληρώνοντας την έκδοση του C40 Recharge με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και κίνηση σε όλους τους τροχούς, η Volvo Cars παρουσιάζει επίσης μία έκδοση του αυτοκινήτου με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία επεκτείνει τις επιλογές που προσφέρει το αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο και υποστηρίζει τον στόχο της να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν την αλλαγή προς τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Μέσω ταχυφόρτισης, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από το 10% έως το 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 32 λεπτά.

Πηγή: Volvo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο