Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔοκιμεςSUV/OFF ROADCitroen C3 Aircross 1,6D-Test Drive

Citroen C3 Aircross 1,6D-Test Drive

To Citroen C3 Aircross 1,6D βασίζεται στην κοινή πλατφόρμα του Group PSA «Modular  Platform PF1», που έφερε στην αγορά μια νέα γενιά SUV όπως τα Peugeot2008/Citroen C3 Aircross, τα Peugeot 3008/Citroen DS7 και πρόσφατα τα Opel Crossland X και GrandlandX.

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_17Η ομορφιά της συγκεκριμένης πλατφόρμας είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν κοινά μηχανικά μέρη-και αλλάζοντας τις διαστάσεις πίσω από τους εμπρός τροχούς δημιουργούνται διαφορετικά αυτοκίνητα σε διαφορετικές κατηγορίες. Το μειονέκτημα είναι ότι τετρακίνητη έκδοση δεν προβλέπεται.

Στηριζόμενες πάνω σε αυτήν την πλατφόρμα με προσαυξήσεις το μεταξονίου και σε κοινά μηχανικά μέρη η κάθε εταιρεία κατασκευάζει σύγχρονα SUV σε διαφορές κατηγορίες που καταφέρνουν να μην μοιάζουν μεταξύ τους και να διατηρούν το ξεχωριστό χαρακτήρα της κάθε μάρκας.

Η Citroen έχει μια μακριά παράδοση στα πολυχρηστικά μικρά αυτοκίνητα που ξεκινά από το Citroen 2CV και έφτανε μέχρι πρόσφατα στο C3 Picasso που προσέφερε απίστευτους εσωτερικούς χώρους σε ένα μικρό σε διαστάσεις αμάξωμα.

Καθώς η μόδα άλλαξε- και με δεδομένη την ύπαρξη της κοινής πλατφόρμας της PSA,  η μετατροπή της πολυμορφικής έκδοσης του C3 Picasso σε ένα C3 με SUV looks δεν ξάφνιασε κανέναν.

Ήταν απλά θέμα χρόνου και έτσι όταν παρουσιάστηκε το Citroen C3 Aircross 1,6D όλοι το περιμέναμε!

Αμάξωμα/Εμφάνιση

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_14Και η Citroen παρουσίασε το Citroen C3 Aircross 1,6D χαρίζοντας του την πιο άγρια εμφάνιση από όλα τα αδελφάκια του.  Με τα τεράστια διπλά μπροστινά φωτιστικά σώματα και τους φουσκωμένους προφυλακτήρες το Citroen C3 Aircross 1,6D δείχνει να είναι έτοιμο για δράση.

Ωστόσο κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι αμέσως γίνεται εμφανές ότι ο προφυλακτήρας «περισσεύει» πολύ εμπρός από τους τροχούς κάτι που επηρεάζει σίγουρα και την δυνατότητα του αυτοκινήτου να κινηθεί σε ιδιαίτερα απαιτητικό τερέν.

Αν όμως εξαιρέσετε αυτή την λεπτομέρεια σε οπτικό επίπεδο το προφίλ του Citroen C3 Aircross 1,6D πείθει απόλυτα το μάτι καθώς τα φουσκωμένα φτερά και τα προστατευτικά χαμηλά στην πόρτα κάνουν το μυαλό να ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και λασπωμένα.

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_15Λιγότερο δραματικό είναι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου που διατηρεί μια έντονη σχεδιαστική συγγένεια με το γνωστό μας supermini Citroen C3, αλλά που όμως με τους υπερυψωμένους του προφυλακτήρες  μοιάζει να δίνει την δυνατότητα στο Citroen C3 Aircross 1,6D να μπορεί-  να απομακρυνθεί από δύσκολα εκτός δρόμου εμπόδια δίνοντας ταυτόχρονα και ένα πιο «Utilitarian Look».

Μάλιστα, απ ότι διαπίστωσα ψαρώνει όσους ακολουθούν κάνοντας τους να πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με ένα Hardcore SUV έτοιμο να κατακτήσει και τα πιο δύσκολα εμπόδια.

Επειδή στην εξωτερική εμφάνιση ισχύει το «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα», θα πω ότι για τα δικά μου γούστα το Citroen C3 Aircross 1,6D είναι Το ομορφότερο-και σίγουρα το πιο «άγριο» Mini-SUV της αγοράς- και θα σταματήσω εδώ!

Εσωτερικό    

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_09Με το που ανοίγεις την πόρτα διαπιστώνεις ότι αυτό «Utilitarian Look» συνεχίζεται και στο εσωτερικό του Citroen C3 Aircross 1,6D το οποίο σχεδιαστικά μπορεί να μοιάζει με το γνωστό μας C3, όμως μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών το κάνουν να ξεχωρίζει και να σου θυμίζει ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα SUV.

Καταρχήν το ύφασμα που σε καλωσορίζει πάνω στο εσωτερικό χερούλι της πόρτας συνεχίζεται και διατρέχει το επάνω μέρος του ταμπλό δίνοντας μια «ζεστή» αίσθηση στο εσωτερικό-που σου φτιάχνει την διάθεση.

Τα πλαστικά στο ταμπλό είναι φτιαγμένα από σκληρό πλαστικό- κατά την γνώμη μου όχι για οικονομία, αλλά για να προσφέρουν περισσότερο στην εκτός δρόμου εικόνα που θέλει να περάσει το Citroen C3 Aircross 1,6D στους επιβάτες του.

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_05Ο πίνακας οργάνων όπως και η γενικότερη αισθητική με τους πρωτότυπους αεραγωγούς και το χαρακτηριστικό τιμόνι, μας είναι γνώριμα από το Citroen C3 και σίγουρα προσφέρουν μια ευχάριστη εικόνα στον οδηγό.

Όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου ελέγχονται από μια οθόνη αφής 12 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και έτσι όλα τα παραδοσιακά κουμπάκια για τον χειρισμό του ηχοσυστήματος και του κλιματισμού απουσιάζουν (εκτός από ένα περιστροφικό για τον ήχο του ηχοσύστηματος).

Όλες αυτές οι λειτουργίες μαζί με το on board computer και την ανοιχτή ακρόαση συγκεντρώνονται εκεί σε μια οθόνη με όμορφα γραφικά και φωτισμό.

Δυστυχώς όμως η πρακτικότητα και η εργονομία του συστήματος αμφισβητείται –ιδίως από εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, καθώς για παράδειγμα για να ρυθμίσεις το ραδιόφωνο πρέπει πρώτα να βγεις από το μενού του συστήματος αερισμού και να ακουμπήσεις την οθόνη στο κατάλληλο σημείο που θα σε οδηγήσει στο μενού με τους σταθμούς, όπου θα αρχίσεις να ψάχνεις…Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_22

Για να απλοποιήσει κάπως τα πράγματα η Citroen έχει τοποθετήσει ένα πλήκτρο στο τιμόνι που επιτρέπει την μετάβαση από το ένα μενού στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να πάρει ο οδηγός το βλέμμα του από τον δρόμο, όμως ακόμη και αυτό χρειάζεται κάποια συνήθεια.

Σίγουρα χρειάζεται η PSA να δώσει λίγη προσοχή σε αυτόν τον τομέα και τουλάχιστον να ανεξαρτητοποιήσει τουλάχιστον τα χειριστήρια του κλιματισμού από την κεντρική οθόνη.

Μιλώντας για το συστήματα αερισμού/ κλιματισμού, η ηχηρή παραφωνία του θορυβώδους ανεμιστήρα του που ενοχλεί- ακόμη και στην πρώτη σκάλα λειτουργίας του και θυμίζει σεσουάρ μαλλιών μετά από πρωινό ντους- θα πρέπει επειγόντως να διορθωθεί!Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_06

Τα καθίσματα είναι όμορφα και χάρη στον «τύπου καναπέ» σχεδιασμό τους προσφέρουν εύκολη πρόσβαση και άνεση στους επιβάτες.

Χάρη την ρυθμιζόμενη κολώνα του τιμονιού ο οδηγός θα βρει εύκολα την θέση οδήγησης που τον βολεύει, αλλά όταν αρχίσει να οδηγεί πιο γρήγορα θα διαπιστώσει ότι η πλευρική στήριξη που προφέρουν τα όμορφα καθίσματα δεν είναι επαρκής.

Τέλος μεταξύ των δύο μπροστινών καθισμάτων υπάρχουν δύο λεπτομέρειες που μου προκάλεσαν τα ακριβώς αντίθετα συναισθήματα: είναι το υπέροχο ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο που προσφέρει άνεση και βοηθά στα μακρινά ταξίδια σε αντίθεση με το ευρηματικής σχεδίασης χειρόφρενο-που θυμίζει μελιτζάνα- που εξασφαλίζει ότι αποκλείεται ο οδηγός να το χρησιμοποιήσει εν κινήσει..

Πρέπει να το κάνουν επίτηδες, γιατί οι σχεδιαστές της PSA έχουν «ζωγραφίσει» και στο χειρόφρενο του Opel Crossland X. Τι σκέφτονται οι άνθρωποι για να μην κάνουμε χειρόφρενα…

Χώροι/Πρακτικότητα

Οι χώροι στο εσωτερικό είναι παραπάνω από αρκετοί για μια οικογένεια με τρία νεαρά παιδία και καθώς τα πίσω καθίσματα σύρονται εμπρός- πίσω και οι πλάτες πέφτουν σε αναλογία 2/3, 1/3. Επιπλέον η πλάτη του βυθίσματος του συνοδηγού διπλώνει προς τα εμπρος δημιουργώντας ένα τραπεζάκι-και κυρίως επιτρέποντας την φόρτωση αντικειμένων με μήκος μέχρι τα 2,40μ.

 

Παντού υπάρχουν θήκες για μπουκάλια, ομπρέλες, ποτήρια και κινητά και το εσωτερικό, ενώ στις πίσω πόρτες υπάρχουν ενσωματωμένα στις πόρτες κουρτινάκια για τον ήλιο- που αν δεν σπάνε θα εξασφαλίσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στα παιδιά…

Οι λύσεις που προσφέρει στην φόρτωση το Citroen C3 Aircross 1,6D είναι εντυπωσιακές καθώς ο χώρος αποσκευών ανάλογα με την θέση των καθισμάτων μεταβάλεται από 410 ως 520 λίτρα, ενώ και το κατώφλι φόρτωσης είναι ιδιαιτέρα χαμηλό κάνοντας εύκολη την φόρτωση του.

Κινητήρας /Μετάδοση

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_10Ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας των 1,600 κ.εκ 1,6 με άμεσο ψεκασμό, αποδίδει για την περίσταση 120 ίππους και 280 Νm ροπή.

Ο επιλογέας στο πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων θα μπορούσε να είναι πιο σαφής, όμως για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου θα μπορούσε να είναι αποδεκτός, ενώ το πετάλι του συμπλέκτη είναι μαλακό και ακριβές.

Ο κινητήρας εκκινεί από ένα κουμπί στο ταμπλό και τραβά θετικά μετά τις 1300 σαλ ως τις περίπου 4000 στροφές όπου πάνω από εκεί δεν υπάρχει κανένας λόγος να λειτουργεί.

Αν δεν πιεστεί μπορεί να κινεί το αυτοκίνητο σε ημιαστικές περιοχές καταναλώνοντας μόλις 5-5,5 λίτρα/ 100 χλμ., ενώ αν θέλετε να το πιέσετε πηγαίνοντας με 180 στην εθνική μην εκπλαγείτε εάν δείτε και τα 10 λίτρα/ 100 χλμ.

Αναρτήσεις/Φρένα/Τιμόνι.

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_13Η ανάρτηση αποτελείται από γόνατα McPherson εμπρός και ένα ημιάκμπτο άξονα πίσω- και είναι σαφώς ρυθμισμένη με γνώμονα την άνεση.

Η Citroen γνωρίζει πως να προσφέρει άνετα αυτοκίνητα- που όμως δεν υστερούν σε οδική συμπεριφορά- και έτσι τα κάπως μαλακά ελατήρια συνδυάζονται με ισχυρές αντιστρεπτικές ράβδους που κάνουν ότι μπορούν για να περιορίσουν τις κλίσεις στις στροφές.

Τα φρένα του Citroen C3 Aircross 1,6D αποτελούνται από τέσσερα δισκόφρενα, και προσφέρουν την γνωστή αίσθηση εμπιστοσύνης που περιμένει κανείς να βρει στα αυτοκίνητα της πρωτοπόρου γαλλικής εταιρείας.

Αντίθετα η αίσθηση του ηλεκτρουδραυλικού τιμονιού μπορεί να είναι ευχάριστη μέσα στην πόλη όμως δεν είναι όσο ακριβές θα ήθελα όταν ανεβεί η ταχύτητα.

Στην Πόλη

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_17Μέσα στην πόλη η καλή ορατότητα που προσφέρει η τύπου SUV θέση οδήγησης βοηθά στο να βλέπει ο οδηγός «πάνω» από την κίνηση, ενώ ταυτόχρονα αποκτά την {ψευδ)αίσθηση του “king of the road”.

Οι μεγάλοι καθρέπτες βοηθούν στους ελιγμούς-και η κάμερα οπισθοπορείας μαζί με την καλή ορατότητα προς τα πίσω κάνουν εύκολη την ζωή στο παρκάρισμα και στην αλλαγή λωρίδας στις κεντρικές λεωφόρους.

Οι αναρτήσεις καταπίνουν τις κακοτεχνίες και καταφέρνουν να μετακινούν τους επιβάτες με άνεση και ηρεμία. Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι χρειάζεται σχεδόν 3 στροφές από άκρη σε άκρη και μαζί με τα μαλακά πετάλια κάνουν την ζωή του οδηγού εύκολη.Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_04

Το Citroen C3 Aircross 1,6D μπορεί να δείχνει “Macho SUV”, όμως με τις μαζεμένες του διαστάσεις νοιώθει άνετα μέσα στην πόλη και μπορεί άνετα να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες μιας πενταμελούς οικογένειας.

Χάρη στον οικονομικό κινητήρα-που καταναλώνει περίπου 5,5 λίτρα πετρελαίου σε καθημερινές συνθήκες, κάνει τα κλασσικά αυτοκίνητα πόλης να κοιτούν το Citroen C3 Aircross 1,6D με ζήλια καθώς αναρωτιούνται σε τι μπορεί να υπερτερούν απέναντι του…

Στον Αυτοκινητόδρομο

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_08Στον αυτοκινητόδρομο το Citroen C3 Aircross 1,6D δεν θα προβληματίσει, αφού οι κλίσεις στις παρατεταμένες γρήγορες στροφές γίνονται αντιληπτές, όμως το πρόβλημα είναι μάλλον ψυχολογικό καθώς τα φαρδιά ελαστικά προσφέρουν ελκτική και πλευρική πρόσφυση σε αφθονία.

Έτσι ταξιδεύοντας ο οδηγός-παρά μια μικρή ασάφεια που παρουσιάζει το τιμόνι στην θέση της ευθείας-  απολαμβάνει ένα σταθερότατο αυτοκίνητο το οποίο δεν επηρεάζεται από τους πλευρικούς ανέμους και που διατηρεί την γραμμή του μέσα στην στροφή ακόμα και σε ταχύτητες αυτοφώρου αφήνοντας τον οδηγό και τους επιβάτες να απολαμβάνουν την διαδρομή.

Και θα ήταν όλα τέλεια εάν ο θόρυβος από τον αέρα και τα ελαστικά δεν έβρισκε τόσο εύκολα τον δρόμο του προς τα αυτιά των επιβατών…

Η ηχομόνωση είναι ένα θέμα που ενοχλεί στο Citroen C3 Aircross 1,6D και θα πρέπει η αγαπημένη Citroen να το εξετάσει με προσοχή καθώς ο ανταγωνισμός (ακόμη και εντός της οικογένειας) βρίσκεται πιο μπροστά σε αυτόν τον τομέα.

Κατά τα άλλα η Citroen C3 Aircross 1,6D ταξιδεύει με άνεση και οικονομία  καταναλώνοντας περίπου 7,5 λίτρα ανα 100 χλμ όταν κινείται με 160 και 3.100 σ.α.λ, ενώ κάποιοι που τρέχουν) μου είπαν ότι αν το κυνηγήσεις το ταχύμετρο θα δείξει με αρκετή υπομονή τα 185 χλμ/ω στις περίπου 3.700 σ.α.λ.

Στρίβωντας

Στο επαρχιακό δίκτυο το Citroen C3 Aircross 1,6D  είναι ουδέτερο και θα στρίψει με «όσα έρχεται», ενώ όταν το Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_20παρακάνεις ανοίγει την τροχιά του και με τους τέσσερις τροχούς  χωρίς να τρομάζει.

Παρά τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα δεν παρουσιάζονται αναπηδήσεις όταν το αυτοκίνητο συναντήσει ανωμαλίες μέσα στην στροφή και το πίσω μέρος είναι εξαιρετικά δύσκολο να «φύγει» καθώς το ESP δεν απενεργοποιείται πλήρως.

Η συμπεριφορά του Citroen C3 Aircross 1,6D  με κέρδισε και θα έλεγα ότι σχεδόν με διασκέδασε- εάν δεν είχα να κάνω με το ασαφές και αραιά κλιμακωμένο 5αρι κιβώτιο που συχνά αφήνει τον κίνητρα εκτεθειμένο σε κλειστές ανηφορικές στροφές.

Καθώς η δύναμη του κινητήρα είναι αρκετή , νομίζω ότι ένα εξάρι κιβώτιο θα βοηθούσε χαρίζοντας μια πιο διασκεδαστική οδήγηση σε όποιον την αναζητά.

Μπορεί ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου να μην είναι προσανατολισμένος προς την σπορ οδήγηση, όμως παρά την μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης το Citroen C3 Aircross 1,6D  έχει το πλαίσιο και κυρίως τα φρένα για να χαρίσει ευχάριστες στιγμές στον οδηγό του.

Στο Χώμα

Τα σημερινά SUV- που για εμένα δεν είναι πραγματικά SUV αφού η τετρακίνηση δεν θεωρείται πια απαραίτητη- είναι μια μίξη των αυτοκινήτων που παλαιοτέρα τα λέγαμε Crossovers, με τα υπό εξαφάνιση MPV και στοχεύουν περισσότερο στην πρακτικότητα στις καθημερινές διαδρομές του σύγχρονου οδηγού.

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_21Κρατούσα μικρό καλάθι όταν έστριψα στον αγαπημένο μου χωματόδρομο, που μετά από μια έντονη βροχόπτωση είχε πολλές και μεγάλες λίμνες με λάσπη και νερό.

Καταρχήν το σύστημα Grip Control λειτουργεί στα αλήθεια καλά καθώς το Citroen C3 Aircross 1,6D με την βοήθεια του προγράμματος MUD μπορούσε να ξεκινήσει σε ένα υγρό χορταριασμένο λοφάκι που πριν μερικούς μήνες ένα τετρακίνητο SUV που δοκίμασα δεν τα κατάφερνε.

Κλείνοντας μάλιστα το ESP, χρειαζόταν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα και να ξεκινήσω το αυτοκίνητο χωρίς την βοήθεια των ηλεκτρονικών!

Το αυξημένο ύψος είναι υπεραρκετό για light εξορμήσεις, αρκεί να θυμάται ο οδηγός ότι ο μπροστινός πρόβολος είναι πολύ μακρύς και έτσι η προσέγγιση σε εμπόδια απαιτεί αυξημένη προσοχή για να μην τραυματιστεί ο όμορφος προφυλακτήρας.

Η άνετα ρυθμισμένη ανάρτηση και η ασάφεια του τιμονιού στην θέση της ευθείας -που περιέγραψα προηγουμένως, στο χώμα λειτουργούν σε όφελος του συνόλου επιτρέποντας στο Citroen C3 Aircross 1,6D  να κινείται αρκετά γρήγορα πάνω από τις ανωμαλίες κρατώντας τους επιβάτες ξεκούραστους.

Συμπέρασμα

Citroen_C3_Aircross_1,6D_autoholix.com_16Χωρίς αμφιβολία το Citroen C3 Aircross 1,6D  είναι η πιο χωμάτινη εκδοχή της κοινής πλατφόρμας της PSA στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV που συνδυάζει μια ιδιαίτερη πολυχρηστική εμφάνιση-με τις ικανοποιητικές ικανότητες στην κίνηση εκτός δρόμου.

Σε αντίθεση με την μέτρια ηχομόνωση και το πεντάρι κιβώτιο ταχυτήτων, οι κλίσεις που παρουσιάζει το Citroen C3 Aircross 1,6D  στις στροφές- όταν πιεστεί πολύ σε δρόμους με κλειστές στροφές- ελάχιστα θα ενοχλήσουν την κατηγορία οδηγών που θα το αγοράσουν….

Εκείνοι θα εκτιμήσουν το άνετο και φωτεινό εσωτερικό, την οικονομία στα καύσιμα, την ενδιαφέρουσα τιμή που ξεκίνα από τα €18,000 και κυρίως την «περιπετειώδη εμφάνιση» (μέσα και έξω) που θα προκαλεί διαρκώς το μυαλό τους να ταξιδεύει σε ορεινούς χωματόδρομους ακόμη και όταν βρίσκονται πηγμένοι στην Λ. Κηφισίας!

Δεν με ευχαρίστησε

  • Ο θόρυβος στο εσωτερικό και μερικές μικρές λεπτομέρειες όπως.. ο ανεμιστήρας του κλιματισμού.
  •  Οι κλίσεις στις γρήγορες στροφές και το ασαφές πεντάρι κιβώτιο ταχυτήτων.

 Θα θυμάμαι

  • Την «γαλλική» ποιότητα κύλισης και το άγριο-περιπετειώδες Design
  • Την οικονομία και τις εκτός δρόμου δυνατότητες.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Ismini Fabiatou

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο