Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔοκιμεςSUV/OFF ROADAudi Q2 30 TFSI Δοκιμή / Test drive

Audi Q2 30 TFSI Δοκιμή / Test drive

Να επιλέξεις και να αγοράσεις το καινούριο σου B-SUV δεν είναι μια εύκολη υπόθεση- και το Audi Q2 30 TFSI θα προβληματίσει τον υποψήφιο αγοραστή της κατηγορίας ακόμη και αν έχει αποφασίσει να αγοράσει το επόμενο του αυτοκίνητο από το VAG Group, αφού είναι το πιο προσιτό SUV που εξασφαλίζει την είσοδο στον πολυτελή κόσμο της Audi.

Η αλήθεια είναι ότι το Audi Q2 30 TFSI βρίσκεται κοντά μας από το 2016 και παρά την διακριτική αισθητική αναβάθμιση που δέχτηκε το 2021 που το φέρνει πιο κοντά στην σημερινή εικόνα της εταιρείας είναι εμφανές ότι έχει αρχίσει να δείχνει κουρασμένο και ξεπερασμένο κυρίως από τον εσωτερικό ανταγωνισμό του Taigo που χωρίς αμφιβολία το ξεπερνά στα περισσότερα σημεία.

Το ερώτημα του εάν η τιμή εκκίνησης των 24.218 EUR επιτρέπει στο Q2 να υπερτερεί απέναντι στο πιο μοντέρνο και ενδιαφέρον ξαδελφάκι της VW που πωλείται σε παραπλήσια τιμή είναι κάτι που δεν θα απασχολήσει όποιον κοιτάξει τα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων, όμως ευτυχώς εμείς οι άνθρωποι είμαστε ακόμη ελεύθεροι να επιλέγουμε με το συναίσθημα-και αφού το όνομα AUDI ξυπνά συναισθήματα σε πολλούς βρισκόμαστε ξανά σε αυτό που λέγαμε στην αρχή!  Αυτό είναι το πιο προσιτό SUV που εξασφαλίζει την είσοδο στον πολυτελή κόσμο της Audi.

Ευτυχώς οδηγώντας το κατάλαβα ότι το Audi Q2 30 TFSI εκτός από συναίσθημα έχει αρκετά στοιχεία που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του σαν premium μοντέλο του ομίλου -και δικαιολογούν την επιλογή του από τους φίλους της εταιρείας.

Με διαστάσεις 4.208 x 1.794 x 1.508 mm το Audi Q2 30 TFSI είναι κατά 6 εκατοστά μικρότερο από τον εσωτερικό ανταγωνισμό του VW Taigo  ισοφαρίζοντας σε μήκος και μεταξόνιο (2,64μ) το Skoda kamiq , και το VW T-Roc το οποίο μάλιστα μοιάζει πολύ και στον εξωτερικό σχεδιασμό.

Στηρίζεται και αυτό στην πλατφόρμα MQB A1 που χρησιμοποιούν και τα VW T-Roc και τα μεγαλύτερα A-3 κάτι που εξηγεί το γιατί πολλά πράγματα σε αυτό το αυτοκίνητο θυμίζουν μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας- συμπεριλαμβανομένης και της με την πρώτη ματιά ακαταλαβίστικής ονοματολογίας των μοντέλων «25,30,40 TFSI κτλ»!

Το Audi Q2 30 TFSI σαν premium μοντέλο έχει την ελευθερία να κοστίζει παρά την ηλικία του τουλάχιστον €23Κ (αυτοκίνητο δοκιμής €27.500) και ας χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά σύνολα με τα υπόλοιπα πιο ταπεινά μέλη της οικογένειας VAG, οπότε και η ονοματολογία των μοντέλων έπρεπε να είναι ανάλογη της τιμής!

Εξωτερική εμφάνιση

Αν περιμένετε να δείτε ένα αμάξωμα με εντυπωσιακό χαρακτήρα σαν εκείνο του VW Taigo φοβάμαι ότι θα απογοητευτείτε καθώς το Audi Q2 30 TFSI, παρά τις επιμέρους όμορφες λεπτομέρειες που έφερε η ανανέωση, εξακολουθεί να δείχνει από μακριά σαν ένα πολύ περιποιημένο αλλά και λίγο «γερασμένο» Τ-ROC.

Η χαρακτηριστική οκτάγωνη μάσκα είναι σε αρμονία με την μόδα που τις θέλει να είναι τόσο μεγάλες έτσι ώστε ακόμη και ένας μύωπας να αναγνωρίζει την μάρκα του αυτοκινήτου από ένα χιλιόμετρο απόστασης, όμως δυστυχώς μόνο ένα μέρος όλων αυτών των αεραγωγών που βλέπετε είναι αληθινοί.

Ενδιαφέρουσα είναι ωστόσο η σχεδιαστική λεπτομέρεια με τα χαμηλωμένα φτερά και το φουσκωμένο καπό που σε συνδυασμό με τους εικονικούς αεραγωγούς για τα φρένα δημιουργούν μια πολύ άγρια εικόνα..

Οι αναλογίες του αμαξώματος είναι γνωστές από τα αδελφάκια του Group και σίγουρα αν το δεις βιαστικά νομίζεις ότι βλέπεις κάποιο από αυτά  καθώς ακόμη και οι ζάντες δεν εντυπωσιάζουν και το μόνο που δείχνει ότι αυτό είναι το premium μικρό SUV του ομίλου είναι η κάπως πιο φαρδιά πίσω κολώνα.

Το πίσω μέρος με τα γνώριμα φωτιστικά σώματα παραμένει συνηθισμένο θυμίζοντας έντονα κάποιο προηγούμενο μοντέλο της Audi.

Σε γενικές γραμμές είναι προφανές ότι η εμφάνιση του Q2 δείχνει πλέον την ηλικία του και το γεγονός ότι το VW Taigo είναι πολύ πιο όμορφο και μοντέρνο θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις.

Μάλιστα για κάποιον που δεν έχει εμπειρία από τα μοντέλα της Audi θα ήταν αδύνατον να ξεχωρίσει το νέο από το παλιό μοντέλο, αν δεν υπήρχε το περίεργο «30TFSI» στο πίσω δεξί μέρος.

Εσωτερικό

Με αυτά τα συναισθήματα άνοιξα την πόρτα του Audi Q2 30 TFSI, για να αντικρύσω μια εικόνα που κινείται στο ίδιο συντηρητικό πνεύμα παρά τις πινελιές εκμοντερνισμού που φέρνει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Αudi Virtual Cockpit που διέθετε το αυτοκίνητο της δοκιμής, αποτελείται εξολοκλήρου από μια οθόνη 12,3’’υψηλής ευκρίνειας και προβάλλει διαφορετικές πληροφορίες ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Είναι υπερπλήρης, ευδιάκριτος, προσφέρει σχεδόν όλες τις πληροφορίες που μπορείτε να δείτε και στην οθόνη του infotainment-και κυρίως εκμοντερνίζει την εικόνα του εσωτερικού σχεδιασμού.

Ωστόσο η γενικότερη αίσθηση ποιότητας που εκπέμπει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αν εξαιρέσεις τα σκληρά πλαστικά στο επάνω μέρος της πόρτας που μοιάζει να έχουν αποδράσει από την διπλανή γραμμή παραγωγής της SΕΑΤ, θα κερδίσουν σίγουρα και την όραση και την αφή σας.

Το επάνω μέρος του ταμπλό είναι φτιαγμένο από μαλακό και ποιοτικό πλαστικό, ενώ ένα πολυτελές αφράτο πλαστικό διατρέχει το ταμπλό και ενσωματώνεται με τις πόρτες.

Ο οδηγοκεντρικός προσανατολισμός του ταμπλό δίνει την πιο σπορ αίσθηση που οφείλει να έχει ένα AUDI αλλά κατά την γνώμη μου προδίδεται ελαφρά από την οθόνη των πολυμέσων που ξεπετιέται από το μέσον του ταμπλό.

Η λειτουργία του συστήματος πολυμέσων του Audi Q2 30 TFSI γίνεται από μια ροδέλα στο μέσον την κονσόλας αφού η οθόνη δεν είναι αφής, αλλά η λειτουργία του είναι γρήγορη, απλή και κατανοητή- ενώ διαθέτει και ενσύρματη συνδεσιμότητα με Carplay και Android Auto.

Το καλό σύστημα κλιματισμού ελέγχεται από κυκλικούς διακόπτες- πρακτικούς και όμορφους στη λειτουργία τους ολοκληρώνοντας τον εργονομικό και φιλικό χειρισμό των συστημάτων.

Μια φιλικότητα στον χειρισμό που στα σημερινά μοντέλα του VAG Group έχει χαθεί με την χρήση ψηφιακών λύσεων που στοχεύουν πρώτα στον εντυπωσιασμό και μετά στην καθημερινότητα των επιβατών

Άνεση / Χώροι

Τα καθίσματα είναι άνετα και με καλή στήριξη, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι άνετοι χώροι στο πίσω κάθισμα..

Η θέση οδήγησης του Audi Q2 30 TFSI έχει αρκετές επιλογές ρύθμισης και τοποθετεί τον οδηγό αρκετά ψηλότερα από τα άλλα οχήματα που κινούνται στους δρόμους χαρίζοντας καλή ορατότητα μέσα στην πόλη και άνεση στην είσοδο και την έξοδο του οδηγού.

Η ψηλή τοποθέτηση των καθισμάτων ευτυχώς δεν έχει επηρεάσει τον χώρο για τα κεφάλια των επιβατών, ενώ αντίθετα μοιάζει να ωφελεί τον χώρο για τα γόνατα που μου φάνηκε σημαντικά μεγαλύτερος από εκείνον ενός TCross που είναι σχεδόν οριακός.

Τέσσερις ενήλικες, ή μια πενταμελής οικογένεια με παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ιδιαίτερη άνεση με το Audi Q2 30 TFSI, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποθηκευτικοί χώροι, με αρκετές θήκες για μπουκάλια και ροφήματα.

Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών αυτός κυμαίνεται από τα 405 λίτρα –με στάνταρ ρεζέρβα ανάγκης- μέχρι τα 1.355 λίτρα εάν ρίξετε τα πίσω καθίσματα και είναι εύκολος στην φόρτωση καθώς το πάτωμα του είναι επίπεδο και το άνοιγμα που σχηματίζει η πόρτα είναι μεγάλο.

Κινητήρας/Μετάδοση

Κάτω από το καπό του Audi Q2 30 TFSI θα βρούμε το νέο αλουμινένιο τρικύλινδρο TSI των χιλίων κυβικών της οικογένειας EA211 με 110 ίππους και 20 kgm μεταξύ 2.000 και 3.500 rpm.

Για να ξεπεράσει τα προβλήματα αξιοπιστίας της πρώτης γενιάς των TSi η VAG ενσωμάτωσε την πολλαπλή εξαγωγής στον μπλοκ χαμηλώνοντας έτσι την θερμοκρασία των καυσαερίων που φτάνουν στην τουρμπίνα βοηθώντας ταυτόχρονα τον κινητήρα να ζεσταθεί πιο γρήγορα στην πρωινή εκκίνηση.

H λειτουργία του τρικύλινδρου συνόλου μοιάζει απόλυτα ραφιναρισμένη και χάρη στην άριστη ηχομόνωση και προφανώς τις πιο μελετημένες βάσεις του κινητήρα εμφανίζεται πολύ πιο ήσυχος και πολιτισμένος από ότι σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της μεγάλης οικογένειας των B-SUV της VAG, ενώ τραβάει από χαμηλά, με πολύ καλή ευστροφία και γραμμικό τράβηγμα μέχρι τον κόφτη των 6.500 σαλ.

Από τον κινητήρα η ροπή μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου που έχει γρανάζωμα που ταιριάζει γάντι στο μοτέρ, αλλά προδίδεται από τις μεγάλες και μάλλον ασαφείς-για Audi- διαδρομές του επιλογέα.

Στον τομέα της οικονομίας –ειδικά στην πόλη-οφείλονται κατά κύριο λόγο στο DSG.

Ο κινητήρας είναι οικονομικότατος καταναλώνοντας περίπου 6.5 λίτρα με προσεκτική οδήγηση, μια τιμή που θα απογειωθεί στα 11 λίτρα/100 χλμ αν παρασυρθείτε από τον εύστροφο χαρακτήρα του.

Το σίγουρο είναι ότι η αίσθηση ροπής και δύναμης που δίνει στο σχετικά ελαφρύ αμάξωμα των 1,325 κιλών ξεπερνούν τα απόλυτα νούμερα των επιδόσεων  0-100 km/h, σε 11,5 sec -και την τελική ταχύτητα που σύμφωνα με κατακριτέες, τρισάθλιες και καθόλου καθώς πρέπει πηγές φτάνει τα 200 km/h στο ψηφιακό κοντέρ.

Ανάρτηση/Φρένα/Τιμόνι

Σε ότι αφορά την ανάρτηση δεν υπάρχει κάτι καινούριο να δούμε και έτσι το Audi Q2 30 TFSI εξοπλίζεται με γόνατα McPherson στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και ημι-άκαμπτο άξονα πίσω.

Παρότι το αυτοκίνητο κάθεται πιο ψηλά από όσο θα έπρεπε/ήθελα έχει εξαιρετικά προσεγμένο στήσιμο και ο οδηγός γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι κάθεται στον δρόμο σαν αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Η ανάρτηση είναι σφικτά ρυθμισμένη σε ότι αφορά την απόσβεση, όμως χάρη στην αργή επαναφορά της δεν κοπανά πουθενά, ενώ ο ημιάκαμπτος πίσω άξονας είναι τόσο καλά στηριγμένος που δεν παρουσιάζει αναπηδήσεις.

Είναι από αυτές τις λίγες φορές που η σωστή σχεδίαση, υπερβαίνει τις προδιαγραφές της ανάρτησης. Έτσι έχεις έναν άκαμπτο άξονα που λειτουργεί σαν ανεξάρτητη ανάρτηση και η VAG περιορίζει το κόστος κατασκευής προσφέροντας ταυτόχρονα χώρο για αποσκευές και επιβάτες!

Τα φρένα περιλαμβάνουν δίσκους σε όλους τους τροχούς και είναι δυνατά με εντυπωσιακό αρχικό δάγκωμα, ενώ παραμένουν και ανθεκτικά σε όλες τις περιπτώσεις εμπνέοντας εμπιστοσύνη

Το τιμόνι χάρη στη κρεμαγίερα μεταβλητού βήματος, που μεταβάλλει την κλιμάκωση της όσο περισσότερο στρίβει το τιμόνι προσφέρει εξαιρετική αίσθηση και αποτελεί βασική αφορμή για να προτιμήσει κάποιος αυτό το αυτοκίνητο από τα άλλα B-SUV της αγοράς!

Στην Πόλη

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Audi Q2 30 TFSI θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σαν καθημερινό αυτοκίνητο σε ένα αστικό περιβάλλον και έτσι το μεγάλο ύψος των 18 εκ. που χαρίζουν οι διαδρομές της ανάρτησης και οι μεγάλοι τροχοί δεν δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων.

Το B-SUV της Audi βέβαια παρουσιάζεται να είναι πιο σκληρό στο μπροστινό του μέρος και έτσι όταν διασχίζει το ναρκοπέδιο δοκιμών του ΔΛΔ παρουσιάζει κάποια δυσαρέσκεια στον μπροστινό άξονα σε σχέση με το πίσω μέρος που μοιάζει να περνά με μεγαλύτερη άνεση και χωρίς αναπηδήσεις.

Το ψηλό αμάξωμα διασφαλίζει πολύ καλή ορατότητα στις διασταυρώσεις και μέσα στην κίνηση, ενώ το τιμόνι κόβει αρκετά βοηθώντας στους ελιγμούς και το παρκάρισμα.

Η ορατότητα μπορεί να προβληματίσει μόνο στην περιοχή της φαρδιάς πίσω κολώνας, άλλα σε γενικές γραμμές χάρη στα μεγάλα παράθυρα είναι πολύ ευχάριστο και ασφαλές μέσα στην πόλη.

Τα πάντα βρίσκονται εκεί που πρέπει και λειτουργούν ακριβώς όπως πρέπει και οι μικρές του διαστάσεις του B SUV της Audi θα κάνουν το παρκάρισμα και τους ελιγμούς στα στενά παιχνιδάκι.

Το μυστικό βρίσκεται στην συγγένεια με το Polo/Golf κάτι που για κάποιο περίεργο λόγο καθιστούν τις διαστάσεις και το σχήμα του αυτοκινήτου γνωστές σε κάθε οδηγό που θα κάτσει πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Η ηχομόνωση κλείνει την φασαρία της πόλης έξω από το αυτοκίνητο και η αρίστη στήριξη του κινητήρα πάνω στο πλαίσιο μαζί με την πολύ καλή ηχομόνωση μετατρέπουν το Audi Q2 30 TFSI σε μια κάψουλα ηρεμίας μέσα στην πολύβουη αστική καθημερινότητα.

Σε ότι αφορά την κατανάλωση μέσα στην πόλη κυμαίνεται από 6,5 έως 7,2 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης και τις συνθήκες της κίνησης.

Στον Αυτοκινητόδρομο

Η οδηγική συμπεριφορά του Audi Q2 30 TFSI, στον αυτοκινητόδρομο σου αφήνει την αίσθηση της σταθερότητας, της στιβαρότητας και ενός ελέγχου που θυμίζει Golf-κάτι που εδώ είναι πολύ καλό!

Το Audi Q2 30 TFSI είναι ένα Executive μικρό SUV πόλης που θα ταξιδέψει τον τυχερό ιδιοκτήτη του με τρόπους που θυμίζουν μοντέλα μεσαίας κατηγορίας.

Ταξιδεύει με 160χλμ/ω με τον τρικύλινδρο μοτεράκι να γουργουρίζει με 6η στις 3,100 σαλ χωρίς να ακούγεται τίποτε στο εσωτερικό- και οδηγώντας το, χαίρεσαι για την πρόοδο που έχουν κάνει τα αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια!

Από ότι μου έχουν πει σκοτεινοί τύποι- γιατί εγώ δεν τολμώ να τρέξω- το Audi Q2 30 TFSI σε ταχύτητες κοντά στην δεύτερη εκατοντάδα χιλιομέτρων παραμένει ανεπηρέαστο από λακκούβες και πλευρικούς ανέμους, την ώρα που η ηχομόνωση φροντίζει να μην υπάρχουν θόρυβοι από τον αέρα και τις αναρτήσεις.

Στρίβοντας

Η Audi έχει ρυθμίσει το Audi Q2 30 TFSI, με έναν τρόπο που ενώ είναι σφικτό στις στροφές παραμένει άνετο, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι αναρτήσεις των αυτοκινήτων από το Μόναχο.

Τα αμορτισέρ είναι σφικτά, παρά τις αυξημένες διαδρομές -και οι σκληρές αντιστρεπτικές περιορίζουν τις κλίσεις στις στροφές χαρίζοντας διασκεδαστική συμπεριφορά που σίγουρα λείπει από τα αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Το Audi Q2 30 TFSI, αρχικά είναι ασφαλές και στρίβει χωρίς να κρύβει εκπλήξεις επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο και σε λιγότερο έμπειρους οδηγούς να κινηθούν εκπληκτικά γρήγορα χωρίς ποτέ να τρομάξουν.

Η συμπεριφορά του πίσω άξονα δεν θα κουράσει με αναπηδήσεις και απότομες μετατοπίσεις -κάτι που δείχνει το πόσο εύστοχα έχουν ρυθμιστεί οι αναρτήσεις.

Η ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση στο τιμόνι είναι πάντα σωστά ρυθμισμένη και η πληροφόρηση μέσα στην στροφή είναι ικανοποιητικότατη ξεπερνώντας τα επίπεδα αίσθησης που θα βρείτε σε μια X1.

Αν οι ταχύτητες στις στροφές δεν ξεπερνούν τα 100-120 χλμ/ω, όλα σε αυτή την φάση λειτουργούν όπως πρέπει, όμως αν τα χιλιόμετρα ανεβούν η δύναμη του κινητήρα δεν επαρκεί για να σε τραβήξει μέσα στην στροφή-και το παιχνίδι χαλάει…

To πλαίσιο διψά για περισσότερη δύναμη, ειδικά στις παρατεταμένες γρήγορες στροφές, που θα ήθελες οι μπροστινοί τροχοί να μπορούν να σε τραβήξουν μέσα στην στροφή μετά το πλασάρισμα!

Γιατί ναι, το Audi Q2 30 TFSI, όταν αρχίσεις να τρέχεις μεταμορφώνεται και το πίσω μέρος του ζωντανεύει βοηθώντας τον έμπειρο οδηγό να τοποθετήσει το αυτοκίνητο με μεταφορά βάρους πριν την στροφή-κάτι που το Taigo δεν μπορεί να κάνει γιατί είναι αρκετά πιο μαλακό.

Τα πάντα μοιάζουν να λειτουργούν όπως πρέπει και με χαρά θα διαπιστώσεις ότι μετά από ένα σημείο το Audi Q2 30 TFSI,  είναι προγραμματισμένο να φεύγει με τα τέσσερα και πάντα με προοδευτικό και απαλό τρόπο.

Αν εκείνη την στιγμή αργήσεις να πατήσεις φρένο πριν την στροφή το πίσω του μέρος θα ανοίξει την γραμμή του προς τα έξω χωρίς το ESP να γίνεται υστερικό και παρεμβατικό.

Συμπέρασμα

Σε ότι αφορά την αυτοκινητική πραγματικότητα το Audi Q2 30 TFSI -σε αυτή την τιμή, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση καθώς μέσα στα πλαίσια εξωτερικών διαστάσεων  ενός B-SUV  προσφέρει οικονομία στα καύσιμα,  ικανοποιητικούς χώρους και οδηγική συμπεριφορά που χάρη στο εξαιρετικό τιμόνι θυμίζει Puma.

Ωστόσο, όσο ταγμένη και αν είμαι στην ουσία της οδήγησης, φοβάμαι ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι τόσο η εξωτερική όσο και η σημαντικότατη για εμένα εσωτερική εμφάνιση θυμίζουν-και είναι-αυτοκίνητο της προηγούμενης δεκαετίας.

Είναι λοιπόν ο μέσος όρος της κουρασμένης εμφάνισης με την πραγματικά υψηλής ποιότητας αυτοκινητικής ουσίας που προσφέρει το Q2 που κάνουν την τιμή του μικρού SUV της AUDI να μοιάζει στα μάτια των φίλων της Audi με τιμή ευκαιρίας!

Μόνο αν όλοι ζούσαμε μόνο με το αυτοκινητικό συναίσθημα χωρίς να αφήνουμε περιούσια κριτήρια να μας επηρεάζουν…

Δεν με ευχαρίστησε

  • Η κουρασμένη εμφάνιση μέσα και έξω
  • Ο κινητήρας διαθέτει οριακά αποθέματα δύναμης και η αίσθηση του επιλογέα είναι μέτρια

Θα θυμάμαι

  • Την δίκαιη τιμή κτήσης, τους χώρους και την οικονομία.
  • Την οδηγική συμπεριφορά και το άριστο σε αίσθηση τιμόνι.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση,

Ισμήνη Φαμπιάτου

Twitter,    Facebook,   YouTube,   LinkedIn,   Instagram,

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Audi Q2 30 TFSI

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο